Vertel over je deelnemerschap

Hoe vertel je wat het betekent dat jij deelnemer bent van MissieNederland? En hoe leg je uit wat dit betekent voor je gemeente of organisatie? Met behulp van de voorbeeldteksten op deze pagina kun je vertellen dat je betrokken bent bij ons netwerk.

Download ook de logo's die je kunt gebruiken

Voor gemeenten Voor organisaties  Voor zelfstandig professionals

Voorbeeldtekst voor deelnemende gemeenten

Onze gemeente doet mee met MissieNederland. Dat betekent dat we leven willen brengen in de wereld om ons heen, dichtbij en ver weg. Regelmatig ontvangen we inspiratie en praktische tips die ons helpen missionair in beweging te blijven. Door ons deelnemerschap kunnen medewerkers en vrijwilligers uit de gemeente meedoen met MissieNederland-activiteiten en meepraten in de online community. Zo leren we van de ervaring van anderen en kunnen we onze eigen expertise delen met andere kerken en organisaties. Ontdek meer over onze verbondenheid op www.missienederland.nl/mijngemeente.

Voorbeeldtekst voor deelnemende organisaties

Onze organisatie/NAAM doet mee met MissieNederland. Dat betekent dat we actief de samenwerking opzoeken om betrokken kerkleden steeds weer een volgende stap aanreiken om met hun geloofsgemeenschap leven te brengen in de wereld. In de alliantie van MissieNederland moedigen we elkaar aan, delen we expertise, signaleren we waar beweging nodig is en anticiperen we daarop. Zo versterken we elkaar én de hele kerk in ons gezamenlijk verlangen om leven te brengen in de wereld.

[In een extra alinea kun je uitleggen bij welke projecten en/of deelnetwerken jouw organisatie betrokken is en wat jouw unieke bijdrage is aan het netwerk.]

Ontdek meer op www.missienederland.nl/wijdoenmee.

Voorbeeldtekst voor persoonlijk deelnemers

Als zelfstandig professional doe ik mee aan MissieNederland. Dat betekent dat ik actief de samenwerking zoek om vanuit Jezus' missie de kerk in beweging te brengen voor wijk en wereld. In het netwerk van MissieNederland moedigen we elkaar aan, delen we expertise, signaleren we waar beweging nodig is en anticiperen we daarop. Zo versterken we elkaar én de hele kerk in ons gezamenlijk verlangen om Jezus' missie uit te leven.

[In een extra alinea kun je uitleggen bij welke projecten en/of deelnetwerkenje betrokken bent en wat jouw unieke bijdrage is aan het netwerk.]