Dank je wel voor jouw deelnemerschap

Jouw organisatie is een van de deelnemers van MissieNederland. Daar zijn we heel blij mee, want jouw bijdrage aan de alliantie versterkt de hele kerk bij het brengen van leven in de wereld. 

Laat zien dat je meedoet

Wil jij op je website, in een nieuwsbrief/magazine of in je kantoor laten zien dat jouw organisatie meedoet met MissieNederland? Dat kan! Door het 'Wij doen mee met MissieNederland'-logo laat je zien dat jouw organisatie vanuit Jezus' missie de kerk in beweging brengt voor wijk en wereld.

Ontdek de mogelijkheden
Wij doen mee-logo [Groot - SVG].svg

Bewerk je publieke profiel

Deelnemers van MissieNederland hebben een profiel op onze website. Bezoekers kunnen op dit profiel ontdekken wat jouw bijdrage is aan de missie en waar zij terecht kunnen voor meer informatie over jouw organisatie. Zorg ervoor dat je profiel up to date is, zodat jouw organisatie het best tot haar recht komt. [Dit kan alleen als je bent ingelogd met een account dat hier rechten toe heeft.]

Bewerk je profiel
Profiel.png

Zet je activiteiten in de online agenda

Als deelnemer van MissieNederland kun je jouw activiteiten zelf gemakkelijk toevoegen aan de online agenda op onze website. Zo kan iedere christen met een missionair verlangen gemakkelijk ontdekken waar hij/zij naartoe kan voor trainingen, conferenties en andere activiteiten. [Dit kan alleen als je bent ingelogd met een account dat hier rechten toe heeft.]

Geef je activiteiten door
Agenda.png

Laat je aanbod toevoegen aan onze KerkenToolkits

Door de KerkenToolkits op onze website krijgen betrokken kerkleden handige overzichten van materialen en andere mogelijkheden om met hun kerk een volgende stap te zetten, op het thema waar zij op dat moment mee bezig zijn. Zijn ze op zoek naar kindermateriaal of naar een manier om een specifiek thema onder de aandacht te brengen? Ze vinden het op onze site. De toolkits worden actief gedeeld op socials en in onze nieuwsbrieven. Check onze toolkits of jouw aanbod er al tussenstaat of doe een voorstel voor een nieuwe toolkit. Stap voor stap wordt het beeld steeds completer!

Bekijk de huidige toolkits
KerkenToolkit-teaser.png

Deel jouw nieuws met het netwerk

In onze e-mailnieuwsbrieven geven we ruimte aan nieuws van deelnemers uit het netwerk van MissieNederland. Organiseer jij een activiteit of bied je materiaal aan waarmee de kerk wordt geholpen om in beweging te zijn voor de missie van Jezus? Deel het met ons, zodat we het verder kunnen delen richting onze diverse doelgroepen.

Lees verder
Nieuws-uit-het-netwerk.png

Blijf via Whatsapp op de hoogte van samenwerkingsinitiatieven

Kerk & Samenleving

In deze appgroep ontvang je berichten van onze relatiemanagers met het oog op ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven in het cluster Kerk & Samenleving.
Meld je aan*

Kerk & Global missions

In deze appgroep ontvang je berichten van onze relatiemanagers met het oog op ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven in het cluster Kerk & Global missions.
Meld je aan*

Kerk & Jeugd

In deze appgroep ontvang je berichten van onze relatiemanagers met het oog op ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven in het cluster Kerk & Jeugd.
Meld je aan*

Praat mee in de online community

In de online community van MissieNederland kun je vragen stellen, vacatures delen of juist vragen beantwoorden! We behandelen diverse onderwerpen rondom de samenleving, de wereldwijde missie en de volgende generaties. Als deelnemer heb je toegang tot meerdere kanalen.

Naar de community
Community.png

Haak aan bij diverse samenwerkingsprojecten

Ieder jaar kiezen we een aantal thema's uit waarvan we denken - op basis van de gesprekken met jou, andere organisaties en kerken - dat die een extra impuls nodig hebben als het gaat om het in beweging brengen van de kerk voor wijk en wereld. Wil je ontdekken hoe je hierin kunt meedoen of heb je suggesties? Neem dan contact op met je netwerkleider.

Bekijk de netwerkleiders
Teamfoto netwerkleiders MissieNederland 2022 ai.png

*Door deel te nemen aan een Whatsappgroep ga je ermee akkoord dat ook andere deelnemers in de groep jouw telefoonnummer kunnen zien. Afhankelijk van je privacy-instellingen zien zij ook je profielfoto. De Whatsappgroep is alleen bestemd voor medewerkers van deelnemende organisaties en kerkgenootschappen en voor aangesloten professioneel persoonlijk deelnemers bij MissieNederland.