Sla links over
Hoofdinhoud

INNOV8-trajecten

Nieuw: INNOV8-trajecten

"Is er groep kinderwerkers die bij elkaar komt, elkaar bemoedigt en aan de slag gaat met vragen of worstelingen rond kinderwerk?"

"Zouden we niet een groep kunnen vormen van mensen die bezig zijn met de principes van Growing Young om good practices te delen?"

"Wat zou het gaaf zijn als we een groep vormen van mensen die meedenken over hoe we geloofsopvoeding vanuit kerken kunnen ondersteunen. Is er al zoiets?"

"Steeds minder jongeren kiezen ervoor om zich te laten dopen of om belijdenis te doen. Wat zou daar achter zitten? Moeten we ons daar niet eens in verdiepen met een aantal mensen?"

Dit zijn vier van de tientallen vragen van jeugdwerkprofessionals die we het afgelopen seizoen hoorden. En vanaf komend voorjaar kunnen we daar ja tegen zeggen!

MissieNederland start in het voorjaar 2020 met de INNOV8-trajecten. Een INNOV8-traject bestaat uit een serie ontmoetingen rond een specifiek jeugdwerkthema. Samen met de andere deelnemers van een INNOV8-traject ga je dat thema uitdiepen. We nodigen interessante sprekers uit die rond dat thema nieuwe inzichten kunnen geven, verzamelen relevante literatuur en onderzoeken en gaan met elkaar in gesprek over hoe dit zich vertaalt naar jouw context. 

Jouw onderwerpen

Welke thema's zou jij in een INNOV8-traject willen uitdiepen? Rond welk thema zou jij met andere jeugdwerkprofessionals willen sparren? Laat het ons weten! En wie weet wordt er in het voorjaar een INNOV8-traject gestart rond jouw thema. 

Vul het formulier in

Afhankelijk van het thema en behoefte zal een INNOV8-traject bestaan uit drie ontmoetingen in een jaar. Daarvan zal een deel digitale ontmoetingen zijn en een deel live ontmoetingen zijn. Elk jaar wordt gekeken of er nog een jaar aan het traject toegevoegd wordt.

Voor wie?

De INNOV8-trajecten zijn bedoeld voor jeugdwerkprofessionals. Daarbij bedoelen we mensen die vanuit een passie voor de volgende generaties en God lokaal of die binnen organisaties steeds op zoek zijn naar hoe ze het jeugdwerk verder kunnen professionaliseren. Dit kunnen zowel betaalde als vrijwillige professionals zijn.

Verdere informatie over kosten, inschrijving en inhoud van de INNOV8-trajecten worden eind 2019 bekendgemaakt.