Sla links over
Hoofdinhoud

INNOV8

Het netwerk van professionals in christelijk jeugdwerk

INNOV8 is een MissieNederland-netwerk van professionele jeugdwerkers uit kerken en organisaties of met een missionaire taak (bijvoorbeeld in de wijk). Jeugdwerkers die in dienst zijn hebben vaak geen directe collega's met wie ze hun ervaringen en vragen kunnen delen. Daarom is een netwerk van professionals extra waardevol. Zodat je ervaringen uit kunt wisselen, elkaar kunt bemoedigen en nieuwe inspiratie kunt opdoen.

Regelmatig organiseert de projectgroep bijeenkomsten waarbij de jeugdwerkers elkaar 'live' ontmoeten. Daar wordt vaak ook de basis gelegd voor regelmatiger contact (ook buiten de bijeenkomsten om). 

Het kernteam van INNOV8 bestaat uit: Sabine van der Heijden (CHE), Martine Versteeg (MissieNederland), Corine Zonnenberg (Youth for Christ), Ronnie Zuidam (JOP, Jong Protestant), Johan van der Klooster (lokale werker).

INNOV8-podcast (nieuw!)

Eens per maand brengt de INNOV8-podcast experts uit het MissieNederland-netwerk om tafel om over een thema rondom jeugdwerk in gesprek te gaan.

Naar de podcast

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je zelf op de hoogte blijven of weet je mensen die ook belang hebben bij het INNOV8-netwerk hebben, schrijf je dan hier in voor de INNOV8-nieuwsbrief.