Fondsenwerving voor Thuisfrontteams

Online toerustingsavond voor thuisfrontteams

Speciaal voor thuisfrontteams organiseren we samen met een aantal organisaties uit het MissieNederland-netwerk opnieuw een toerustingsavond via Zoom op donderdag 11 november 2021, dit keer gaat het over fondsenwerving.

Deze avond is ook erg interessant voor werkers die (nog) geen thuisfrontteam hebben of die zelf hun fondsenwerving doen. 

Programma

We starten om 19:30 uur en sluiten het programma af rond 22:00 uur. Kijk bij 'Programma' voor een uitgebreid overzicht inclusief de omschrijving van de twee workshops over fondsenwerving waaruit je kunt kiezen.

Zoom

De online toerustingsavond vindt plaats via Zoom. Mocht je met meerdere thuisfrontteamleden willen deelnemen aan deze avond omdat je dan de informatie uit beide workshops kunt meepikken dan is het belangrijk dat iedereen zich apart aanmeldt. Hiermee kunnen we het aantal beschikbare plekken binnen Zoom reguleren. Mocht je met meerdere leden in dezelfde ruimte via hetzelfde scherm mee willen doen, dan is dat wel mogelijk. Je kunt dan als groep maar 1 keer ingedeeld worden bij de workshops.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De kosten voor de toerustingsavond zijn €5,- per persoon (of aanmelding). Na aanmelding ontvang je een factuur die je via de opgegeven machtiging of zelf via iDeal of overboeking kunt betalen.