Wij geloven in een kerk die leven brengt in de wereld. Daar hoort een duurzame omgang met de schepping helemaal bij. Tijdens GroenGelovig op 21 oktober 2023 in Veenendaal staan we daarbij stil. Omdat wij geloven dat de kerk geroepen is om leven te brengen met alle generaties, hebben we nu een leuke kans voor je. Win nu twee vrijkaarten (ter waarde van € 45,- per stuk) voor GroenGelovig: één voor een jongere uit je geloofsgemeenschap en één voor iemand uit een oudere generatie (liefst met minimaal 20 jaar leeftijdsverschil). 

We mogen twee kerken blij maken met kaarten, dus schrijf je nu in!


De mogelijkheid om mee te doen met deze actie is voorbij. Je kunt je nog wel aanmelden voor Groengelovig via onderstaande link. 

21 oktober in Veenendaal: GroenGelovig 2023

De roep om te luisteren

GroenGelovig biedt je nieuw perspectief op de aarde als Gods Schepping. Laat je inspireren door prikkelende speeches, ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur. Kom op 21 oktober 2023 naar De Basiliek in Veenendaal en ontdek welke concrete stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken!

Ontdek meer
GroenGelovig 2023.png