Seminar: Zie de wereld

Jan Wolsheimer tijdens Pinksterconferentie 2023 van Opwekking

30 mei 2023
  • Profielafbeelding van Jan Wolsheimer
    Door:
    Jan Wolsheimer

Onze wereld is meer verbonden dan ooit in de geschiedenis van de mensheid. Met een paar handelingen op je telefoon bestel je producten uit de hele wereld, maar op de één of andere manier lukt het niet om alle mensen op onze aarde bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus? Waarom is dat toch belangrijk, wat zijn de obstakels die in die weg staan en welke rol speel jij hierin?

In een seminar tijdens de Pinksterconferentie 2023 van Opwekking ging Jan Wolsheimer, directeur van CAMA Zending en woordvoerder van No Choice, op deze vragen in:

Kijk het seminar hier terug

Wellicht vind je dit ook interessant

Zo strijden kerken in Congo voor gelijkwaardigheid tussen man en vrouw

Geweld is in de Democratische Republiek Congo (DRC) helaas aan de orde van de dag en je komt het tegen in alle lagen van…
Lees verder

Zendelingen en pioniers moeten samenwerken

Ook in 2016 zullen weer een heel aantal nieuwe gemeentestichtingsprojecten van start gaan. Een bemoedigende ontwikkeling…
Lees verder

Ga op weg én vorm een liefdevolle eenheid

Als het gaat over het belang van missionair zijn, kun je soms de indruk krijgen dat het op gespannen voet staat met het …
Lees verder

Vier actuele thema's voor de kerk

De minst bereikte volken

De kerk heeft een boodschap die voor ieder mens van levensbelang is. Maar hoe horen mensen dit als zij in een gebied leven waar nog niemand van Jezus heeft gehoord?
Verken dit thema

Samen Jong

De kerk is een plek waar mensen het geloof en het leven ontdekken, onderzoeken en beoefenen. Maar wat als jonge mensen de aansluiting niet meer zo goed weten te vinden?
Verken dit thema

Zie de wereld

Wat is vandaag de dag de rol van de Nederlandse kerk? Zien we de wereld nog? Wat gebeurt er met ons als we met de ogen van Jezus naar de wereld kijken?
Verken dit thema

Heel de schepping

Onze omgang met de schepping heeft alles te maken met het brengen van leven in de wereld. Voor mensen in kwetsbare gebieden en voor komende generaties. Welke rol heeft de kerk?
Verken dit thema