Boekpresentatie en studiedag

Over de sprekers

 1. Annasjouk Nijhof

  Annasjouk Nijhof

  Annasjouk Nijhof is medeoprichter van Xpeditie 3.6.0, een organisatie die doormiddel van video's gezinnen met kinderen helpen om met elkaar in gesprek te gaan over geloof en Bijbel. Annasjouk is jaren coördinator geweest van het kinderplein van de Pinksterconferentie en van de trainingen over geloofsopvoeding bij Stichting Opwekking. "Ik heb mijn hele leven al veel en alles met geloofsopvoeding. Ik geloof dat God mij elke keer weer passie en vuur geeft, zodat ik ouders en kerken in beweging mag zetten voor geloofsopvoeding."
 2. Hilde Sneep

  Hilde Sneep

  Hilde Sneep is medeoprichter van Xpeditie 3.6.0., een organisatie die door middel van video's gezinnen met kinderen helpen om samen in gesprek te komen over geloof en Bijbel. Hilde is hierbij de presentator van de video's waarin een gezin diverse challenges aangaat. Hilde werkt als commercieel fotograaf, schrijft boeken, initieert projecten, spreekt voor groepen en is trainer. Haar passie ligt in het verbeelden van verhalen en dat doet ze via Xpeditie 3.6.0. voor kerken en gezinnen met kinderen.
 3. Jake Mulder

  Jake Mulder

  Jake Mulder is directeur van strategische initiatieven bij het Fuller Youth Institute en promoveert aan Fuller Theological Seminary. Hij heeft in verschillende bedieningen en professionele rollen gewerkt, waaronder als jeugdpastor in de Reformed Church of America, bedieningsdirecteur bij Youth for Christ en missionaris bij Youth with a Mission (YWAM) in Europa en Azië. Jake Mulder is een van de schrijvers van het Amerikaanse boek Growing Young, waar het boek Samen Jong op gebaseerd is.
 4. Jan Verduijn

  Jan Verduijn

  Hoi 🙋🏽‍♂️ Ik ben Jan, ik werk bij Youth for Christ op het hoofdkantoor en help als trainer kerken groeien in missionair jeugdwerk vanuit de kerk. Daarnaast ben ik pionier in de binnenstad van Utrecht met Op Adem, een plek waar jonge mensen op adem kunnen komen (www.OpAdemUtrecht.nl)
 5. Jan Wolsheimer

  Jan Wolsheimer

  Jan Wolsheimer was t/m maart 2023 directeur van MissieNederland en is één van de auteurs van het boek Samen Jong.
 6. Jonathan Brummel

  Jonathan Brummel

  Na zeven jaar in de uitzendbranche te hebben gewerkt is Jonathan gestart als zendeling bij Jeugd met een Opdracht in Amsterdam. De visie van de organisatie is: God kennen en Hem bekend maken. Hij levert een bijdrage hieraan door processen te optimaliseren en professionaliseren. Het is zijn passie om mensen optimaal in hun kracht te zetten, zodat God's liefde met zoveel mogelijk mensen wordt gedeeld!
 7. Kara Powell

  Kara Powell

  Kara Powell is de uitvoerend directeur van het Fuller Youth Institute en een faculteitslid van het Fuller Theological Seminary. Kara is de auteur of co-auteur van verschillende boeken, waaronder Sticky Faith, en Growing Young; het boek waar Samen Jong op is gebaseerd.
 8. Marina Bouwman

  Marina Bouwman

  Marina Bouwman werkt als trainer 'Kerk en community' bij Navigators LEF. Een organisatie die zich richt op het versterken van jeugdleiders en kerken om als discipel van Jezus op te trekken met jonge mensen. Daarnaast is Marina betrokken bij de Fuel community, ontstaan vanuit de Baptistengemeente de Doortocht in Ede.
 9. Martine Versteeg

  Martine Versteeg

  Martine beweegt de kerk om het evangelie door te geven aan de volgende generaties. Ze is als relatiemanager verantwoordelijk voor het cluster Kerk & Jeugd bij MissieNederland. Vanuit die rol is zij verantwoordelijk voor de projecten rondom Samen Jong.
 10. Rebecca Cauwels

  Rebecca Cauwels

  Rebecca is docent en medewerker bij de Jongerenwerkersopleiding van het Evangelisch College. Na haar opleiding communicatie volgde ze zelf de Jongerenwerkersopleiding en deed daarna de post-HBO coaching & supervisie aan de CHE. Ze is afkomstig uit België en werkt daar als teamcoach bij het Evangelisch jeugdverbond. Daarnaast heeft ze haar eigen bureau voor coaching & training: In De Fleur. Bij alles wat ze doet is het haar verlangen om mensen tot bloei te zien komen.
 11. Sabine van der Heijden

  Sabine van der Heijden

  Sabine van der Heijden is een van de auteurs van Samen Jong, Kernwaarden voor een kerk met alle generaties. Daarnaast heeft ze meerdere andere boeken geschreven rond jeugdwerk en is ze werkzaam als docent aan de Christelijk Hogeschool Ede. In deze context heeft zij ook onderzoek gedaan naar de kernwaarde die ook benoemd wordt in Samen Jong "Jezus' boodschap serieus nemen.
 12. Suzon van Noort

  Suzon van Noort

  Suzon van Noort is Life Coach, Orthopedagoog en Adviseur en onderdeel van het team Lead to Move van Youth With a Mission (YWAM). Suzon is gepassioneerd over jonge mensen. Zij wil dat jonge mensen dicht bij Jezus zijn en hun identiteit en roeping vinden, zodat zij met hun gaven en talenten verandering brengen in hun omgeving. Tijdens haar werk voor de overheid was zij altijd bezig met jeugdbeleid of vertaalde ze onderzoek onder jongeren naar beleid voor gemeenten. Sinds hun DTS (Discipleship Training School) zijn ze betrokken bij Youth With A Mission en heeft zij met hun gezin in Hong Kong en Portugal gewoond en gewerkt.
 13. Tabitha van Krimpen

  Tabitha van Krimpen

  Tabitha van Krimpen (1998) is masterstudent theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) in Amsterdam. Als Jonge Theoloog des Vaderlands zet Tabitha zich in binnen en buiten de kerk in voor jonge mensen en wat hen bezighoudt. Tijdens de boekpresentatie zal Tabitha van Krimpen het eerste exemplaar van Samen Jong ontvangen.
 14. Vincenza La Porta

  Vincenza La Porta

  Vincenza La Porta (echtgenote, moeder, 50) is co-auteur van Samen Jong. Daarnaast is zij werkzaam als directeur kerkelijk bureau van de Protestantse Kerk van Amsterdam en tienerwerker in haar eigen kerk. Ze werkte eerder bij Youth for Christ Nederland, het Flevo Festival, MissieNederland, Jong Protestant en de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk Nederland. Ze heeft passie voor God en kerk-zijn in welke vorm dan ook, kinderen en jongeren, samenwerking tussen kerken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Studenten Evangelisch College
Ben je student van het Evangelisch College? Gebruik bij je aanmelding dan de ticketcode die je hebt ontvangen vanuit je opleiding om de korting toe te passen. 

Genodigden
Genodigden hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen met daarin een link naar een speciale aanmeldpagina.

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk reserveren.

 • Evangelisch College
  Evangelisch College
  Evangelisch College
  Het Evangelisch College biedt deeltijdopleidingen, cursussen en toerusting aan voor volwassenen op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Jongerenwerk en Pastoraat.
  Evangelisch College
 • KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms.
  KokBoekencentrum
 • MissieNederland
  MissieNederland
  MissieNederland
  De wereld heeft een kerk nodig die leven brengt. Maar hoe doe je dat? Dankzij het grootste christelijke netwerk van Nederland staan betrokken kerkleden er niet alleen voor, want wij geloven in de kerk. MissieNederland helpt jou om met je geloofsgemeenschap steeds weer een volgende stap te zetten bij het brengen van leven in de wereld.
  MissieNederland
 • Protestantse Kerk Amsterdam
  Protestantse Kerk Amsterdam
  Protestantse Kerk Amsterdam
  Ieder mens heeft levensvragen. Hoe wil ik leven? Wat breng ik mijn kinderen bij over het leven? Wat wil ik voor anderen betekenen? Wat laat ik achter? Zielsvragen waar je snel aan voorbij leeft. Daarom is er de Protestantse Kerk Amsterdam.
  Protestantse Kerk Amsterdam