Boekpresentatie en studiedag

Zaterdag 18 juni presenteren MissieNederland en KokBoekencentrum de nieuwe uitgave Samen Jong:Kernwaarden voor een kerk met alle generaties. Het betreft een Nederlandse doorvertaling van het toonaangevende Amerikaanse onderzoek Growing Young. Aansluitend op de boekpresentatie organiseren het Evangelisch College, de Protestantse Kerk Amsterdam en MissieNederland een studiedag rond het gedachtegoed van Samen Jong / Growing Young. 

Feestelijk presentatiemoment

De boekpresentatie wordt een feestelijk moment, waarbij we stilstaan bij de inhoud en waarde van het boek. Auteurs-Samen-JongMet bijdragen van Jake Mulder en Kara Powell (auteurs van het boek Growing Young) en uiteraard de auteurs van de nieuwe Nederlandse uitgave. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan Tabitha van Krimpen, Jonge theoloog des Vaderlands. Uiteraard kun je ook jouw eerste exemplaar in handen krijgen tijdens deze bijeenkomst.

Studiedag

De lancering van het boek wordt opgevolgd door een studiedag met inspirerende lezingen, een panelgesprek met de auteurs en workshops die de zes kernwaarden verder met je uitwerken. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Studenten Evangelisch College
Ben je student van het Evangelisch College? Gebruik bij je aanmelding dan de ticketcode die je hebt ontvangen vanuit je opleiding om de korting toe te passen. 

Genodigden
Genodigden hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen met daarin een link naar een speciale aanmeldpagina.

Tip: ben je ingelogd met het account van je organisatie, log dan eerst uit. Je kunt alleen persoonlijk reserveren.

 • Evangelisch College
  Evangelisch College
  Evangelisch College
  Het Evangelisch College biedt deeltijdopleidingen, cursussen en toerusting aan voor volwassenen op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Jongerenwerk en Pastoraat.
  Evangelisch College
 • KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum
  KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms.
  KokBoekencentrum
 • MissieNederland
  MissieNederland
  MissieNederland
  De wereld heeft een kerk nodig die leven brengt. Maar hoe doe je dat? Dankzij het grootste christelijke netwerk van Nederland staan betrokken kerkleden er niet alleen voor, want wij geloven in de kerk. MissieNederland helpt jou om met je geloofsgemeenschap steeds weer een volgende stap te zetten bij het brengen van leven in de wereld.
  MissieNederland
 • Protestantse Kerk Amsterdam
  Protestantse Kerk Amsterdam
  Protestantse Kerk Amsterdam
  Ieder mens heeft levensvragen. Hoe wil ik leven? Wat breng ik mijn kinderen bij over het leven? Wat wil ik voor anderen betekenen? Wat laat ik achter? Zielsvragen waar je snel aan voorbij leeft. Daarom is er de Protestantse Kerk Amsterdam.
  Protestantse Kerk Amsterdam