We love our youth worker

Sinds een aantal jaren hebben steeds meer kerken en gemeenten een jeugdwerker in dienst. Uit onderzoek blijkt echter dat veel van die jeugdwerkers maar kort in dienst blijven. Heel regelmatig komt dit door praktische belemmeringen, maar ook inhoudelijke zaken kunnen een aanleiding vormen.

We-love-our-youth-worker.png

Als kerk/gemeente kun je je (toekomstige) jeugdwerker zeven zaken beloven op het gebied van:

  1. Werkstructuur
  2. Professionaliteit
  3. Geestelijk leven
  4. Werkgeverschap
  5. Scholing en training
  6. Vrije tijd
  7. Waardering

De thema’s helpen je de begeleiding van de jeugdwerker in alle facetten te doordenken waardoor je samen beter bij kunt dragen aan het dienen van jonge mensen. Natuurlijk kan het zo zijn dat jullie gemeente al heel goed op weg is, maar misschien ontdek je al lezend nog wel wat verbeterpunten.

Als jeugdwerker biedt deze brochure je ook 7 beloftes van jou aan je werkgever. We hopen dat je die heel serieus zult nemen. Ze kunnen je daadwerkelijk helpen de kwaliteit van je werk te verbeteren en je rol als werknemer beter in te nemen. 

Download de brochure 'We love our Youth Worker'

Downloaden
BDK - Projecten - We love our youth worker.jpg
Kies jouw INNOV8-onderdeel

Laat je verder inspireren

terug naar de hoofdpagina van INNOV8

Zien

wij zien

Wij zien een gebroken wereld die het leven in volheid mist waarvoor Jezus naar de wereld is gekomen (Johannes 10 vers 10).

Geloven

wij geloven

Wij geloven dat God christenen met hun geloofsgemeenschap opdracht geeft om vanuit eenheid mee te doen aan zijn missie van hoop, herstel en redding voor deze wereld.

Zijn

wij zijn

Wij zijn een alliantie die, vanuit passie voor Gods (wereldwijde) missie, evangelisch Nederland verbindt, versterkt en vertegenwoordigt.

Bieden

wij bieden

Wij bieden een platform dat (evangelische) christenen met elkaar verbindt en hun passie om deel te nemen aan Gods missie versterkt. Wij bieden vertegenwoordiging van deze christenen op invloedrijke plekken.