Investeer in jouw relatie met God en jezelf

lang Voor iedere christen is het belangrijk tijd en ruimte te maken om te groeien in hun relatie met God. Als jij kiest voor een leiderschapsfunctie in de kerk is het nog belangrijker dat God zijn zegenrijke invloed mag hebben op alle aspecten van jouw leven.

Als jeugdwerkprofessional is dat niet altijd makkelijk. Wanneer je in een lokale kerk of christelijke organisatie werkt, kun je soms zo opgaan in het werk dat je vergeet te kijken naar hoe het gaat met je eigen lichaam, ziel en geest.

Daarom willen de jeugdwerkprofessionals in het INNOV8-netwerk elkaar bemoedigen om ruimte te maken voor zorgen voor je ziel en jouw relatie met God. We geloven dat we daar niet alleen als jeugdwerkprofessionals zelf van opbloeien, maar ook die jongeren en gemeentes die zich aan ons spiegelen. 

Pleidooi voor persoonlijk discipelschap

lef+navigatorsJe bent als jeugdleider een voorbeeld voor jongeren, of je je daar nu bewust van bent of niet. Het persoonlijk geloof van jou als jeugdwerker doet ertoe.

Lees het hele artikel van LEF Navigators

Artikelen en podcastafleveringen rondom jou en God

alle artikelen

Jeugdwerker? Jouw ziel doet ertoe

Jeugdwerkteams staan soms verbaasd te kijken als ze bij LEF binnenstappen voor hun eerste trainingsevent van de Learning…
Lees verder

Het kerkelijk seizoen gaat deze maand van start!

Het is juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat. Net als veel professionals die werkzaam zijn in het…
Lees verder

‘Je krijgt geen gezonde kerken als er geen gezonde leiders leiding geven’

Als je kinderen (in je omgeving) hebt of hebt gehad, weet je het: kinderen volgen je voorbeeld niet zozeer in wat je zeg…
Lees verder

Betrokken partners bij Jij & God van INNOV8

bekijk alle deelnemers rondom Kerk & Jeugd
 • Jeugdwerk.info
  Jeugdwerk.info
  Jeugdwerk.info
  Jeugdwerk.info wil dienstbaar zijn aan het christelijke jeugdwerk. Ons hart klopt voor God en voor jongeren. Om jongeren te verbinden met God en met plaatsen waar God zich laat vinden is een investering nodig. Jeugdwerk.info wil aanvullend zijn door samen een netwerk te creëren van jeugdwerkers met expertise.
  Jeugdwerk.info
 • Navigators LEF
  Navigators LEF
  Navigators LEF
  LEF helpt je bij pijn of passie. Pijn wanneer je jeugdwerk niet loopt zoals je zou willen. Er komen geen jongeren, de boel is ingedut of God staat niet meer centraal. Passie wanneer je weet dat er meer te vinden is. Het gaat goed, maar je verlangt naar meer vuur, naar meer impact op je stad, naar diepere verandering.
  Navigators LEF
 • Zorg voor Jongeren
  Zorg voor Jongeren
  Zorg voor Jongeren
  Zorg voor Jongeren helpt kerken om een krachtig en effectief fundament te leggen in de zorg voor jongeren.
  Zorg voor Jongeren
Kies jouw INNOV8-onderdeel

Laat je verder inspireren

terug naar de hoofdpagina van INNOV8

MissieNederland: een alliantie die gelooft in de kerk

ontdek ons verhaal

Zien

wij zien

Wij zien een gebroken wereld die het leven in volheid mist waarvoor Jezus naar de wereld is gekomen.

Geloven

wij geloven

Wij geloven dat Jezus potentie geeft aan zijn kerk om leven te brengen in de wereld. 

Bieden

wij bieden

Wij bieden een verbindend platform dat betrokken kerkleden helpt om met hun lokale geloofsgemeenschap leven te brengen in de wereld.

Zijn

wij zijn

Wij zijn een evangelische alliantie die de waarde van de kerk vertegenwoordigt en haar steeds weer een volgende stap aanreikt om haar potentieel te verwezenlijken.