Leven brengen in de wereld kan niet zonder de Heilige Geest. Wanneer we samenwerken aan de missie willen we daarom niet uitgaan van onze eigen kracht, maar bewust de tijd nemen om Gods leiding, kracht en verfrissing hierbij te zoeken. Dat doen onze alliantiepartners met hun eigen teams, maar willen we óók gezamenlijk doen. Daarvoor zetten we iedere maand met onze alliantie tijd apart om samen online te bidden. 

De eerstvolgende ontmoeting is op 7 juni 2024, 12.00 - 13.00 uur (online)

Meld je aan als meebidder en ontvang de zoomlink

of log in
Je contactgegevens
Je werk
Selecteer met behulp van een zoekwoord de alliantiepartner waar jij betrokken bij bent
Privacy

In onze privacyverklaring lees je hoe en waarom we jouw persoonsgegevens gebruiken en wat jouw rechten zijn.

Spamcontrole

Dit gebedsinitiatief wordt gedragen door de volgende alliantiepartners:

 • Agapè
  Agapè
  Agapè
  Agape is een beweging van christenen die mensen stimuleert om te geloven, te groeien en te gaan. Geloven in de onvoorwaardelijke liefde van Jezus, groeien in geloof en gaan om Jezus zichtbaar zichtbaar te maken in de samenleving. Opdat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt.
  Agapè
 • New Wine Nederland
  New Wine Nederland
  New Wine Nederland
  New Wine is een beweging van kerken waarin we elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods koninkrijk.
  New Wine Nederland
 • 24-7 Prayer
  24-7 Prayer
  24-7 Prayer
  Gebed versterkt mensen, verfrist kerken en verandert de maatschappij. Daarom leert 24-7 Prayer NL mensen God te ontmoeten, zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij.
  24-7 Prayer
 • MissieNederland
  MissieNederland
  MissieNederland
  De wereld heeft een kerk nodig die leven brengt. Maar hoe doe je dat? Dankzij het grootste christelijke netwerk van Nederland staan betrokken kerkleden er niet alleen voor, want wij geloven in de kerk. MissieNederland helpt jou om met je geloofsgemeenschap steeds weer een volgende stap te zetten bij het brengen van leven in de wereld.
  MissieNederland