24 mei

vrijdag 24 mei 2024

Begin: 19.30 uur Einde: 22.00 uur Thema: Verlangen naar meer! Organisatie: Vrij Zijn Locatie: Christengemeente Sefanja, Stationslaan 121, 3844GC, Harderwijk Kosten: gratis Toelichting:

In 2024 trekt Vrij Zijn weer het land door met Wilkin van de Kamp en de Vrij Zijn Band. De zogenaamde avondconferenties (telkens op vrijdagavond) maken het voor veel mensen mogelijk om ook een Vrij Zijn conferentie bij te wonen en vrienden mee te nemen die nog geen keuze voor God hebben gemaakt. Op vrijdagavond 24 mei zijn we in Harderwijk om samen Gods liefde te vieren. Wilkin licht alvast een tipje van de sluier op:

Waarom wordt geloven geassocieerd met een saai en zwaarmoedig leven? Jezus heeft ons immers bevrijd van zonde en schuld? Je hoeft niet langer als een grijze mus door het leven te gaan. Ik daag je uit om open te staan voor veel meer van God dan je tot nu toe hebt gezien. God kan veel meer dan jij ooit kunt beseffen.

Hij heeft veel meer liefde dan jij ooit kunt ontvangen. Hij is zoveel groter dan jij ooit kunt bedenken. Hij is de God van buitensporige genade. Hij is de God die buiten de kerkmuren treedt. Probeer Hem niet te begrenzen, maar geef Hem een kans om je leven een upgrade te geven. 

Koning David zingt in een van zijn psalmen: ‘Zoek je geluk bij de Heer, Hij zal geven wat je hart verlangt. Leg je leven in de handen van de Heer, vertrouw op Hem, Hij zal dit voor je doen’ (Psalm 37:4-5). Neem je vrienden mee naar deze avond. Ook zij mogen God leren kennen zoals Hij werkelijk is.  

Ik zie je in Harderwijk!
Wilkin van de Kamp

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids