29 mrt.

vrijdag 29 maart 2024 tot zaterdag 30 maart 2024

Thema: Het wonder van het kruis Organisatie: Vrij Zijn Locatie: Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld. Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem Kosten: gratis Toelichting:

‘God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden,
die de onzinnige boodschap geloven
dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven.’
(1 Korintiërs 1:21, Het Boek)

Duizenden mensen zijn diep geraakt door het boek ‘Het wonder van het kruis’. We zijn blij dat we opnieuw deze unieke Paasconferentie rondom de laatste 18 uur van Jezus mogen organiseren.

Deze conferentie is meer dan een conferentie. Het is een levensveranderende ervaring. Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag neemt Wilkin van de Kamp je op een indringende wijze mee naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide. Een multimediale reis. De zeven keer dat Jezus gebloed heeft vonden niet zomaar plaats. Het waren stuk voor stuk profetische momenten, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven. Ontdek dat God de regie van Golgotha volledig in handen had. Laat je meenemen naar ‘de laatste 18 uur’ zoals je het nog nooit gehoord hebt.

We verwachten dat God op een bijzondere manier in ons midden zal zijn, om ons te vergeven, te reinigen, te verlossen, te genezen, te bevrijden en te verzoenen, om een heel nieuw leven in Christus te leiden. Nooit zul je Gods liefde sterker ervaren dan aan de voet van het kruis. Aan het kruis wordt de grootheid van God zichtbaar. Neem je vrienden mee en ontdek wat het wonder van het kruis in zijn volheid ons te zeggen heeft.

  • 28 apr.

    YNGbelieve Bibleschool week

    YNGbelieve
  • 29 apr.

    Open week Community Development

    Jeugd met een Opdracht Heidebeek
  • 30 apr.

    Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

    Interserve
  • 3 mei

    Vrij, Onverveerd!

    Christian Council International