11 nov.

zaterdag 11 november 2023 tot zaterdag 11 november 2023

Begin: 10:00 uur Einde: 17:00 uur Thema: Youth.Opwekking heeft het verlangen om te investeren in jeugdleiders. Daarom organiseren we op 11 november in samenwerking met Lead to Move en Royal Mission een dag speciaal voor jeugdleiders. Organisatie: Youth.Opwekking, LeadtoMove en Royal Mission Locatie: Royal Mission, De Schutterij 10 in Veenendaal Kosten: €15,00 E-mailadres: communicatie@youth.opwekking.nl Toelichting:

Youth.Opwekking heeft het verlangen om te investeren in jeugdleiders. Daarom organiseren we op 11 november in samenwerking met Lead to Move en Royal Mission een dag speciaal voor jeugdleiders.

Tijdens het programma willen we door middel van onderwijs, workshops, aanbidding en gebed investeren in jou als jeugdleider. Daarnaast zal er voldoende ruimte zijn om tijdens de lunch elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en te netwerken. We sluiten de dag af door met elkaar voor de jongeren en jeugdgroepen in Nederland te bidden.

Tijdens deze dag zullen we een vervolg geven op het thema dat ook centraal staat tijdens de Pinksterconferentie, ‘Maar wij zien Jezus!’. Het gaat een onvergetelijke dag worden, waar God gaat bewegen.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Samen willen we Jezus zien!

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaël Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg