Eerste Wittenberg Zomerfestival smaakt naar meer!

De Wittenberg

10 juli 2024 om 16:00
  • Profielafbeelding van De Wittenberg
    Door:
    De Wittenberg

Het was een zonovergoten dag, zaterdag 29 juni, het eerste Zomerfestival van de Wittenberg. Bijna driehonderd mensen genoten van de muziek, de sprekers, de zon en het Zeister bos. “Ik heb genoten van de afwisseling. De seminars gaven stof tot nadenken en ik werd geraakt door de muziek van The Bowery en Matthijn Buwalda”, zegt oud-Wittenberger Marjet (21). “Die teksten raken het hart.” Het was voor haar bijzonder om de Wittenberg zo te zien en te (her)beleven.

Ook voor Rhodé (21) was het een inspirerende dag. “Vooral de seminars van Kees en Willem maakte indruk. Over het perfecte plaatje en de noodzaak van eenvoud en regelmaat, juist in een tijd als deze. Ook was het echt waardevol om samen te (aan)bidden, die verbondenheid te voelen.” Wat Rhodé betreft is het festival zeker voor herhaling vatbaar. “Ik ben vol energie weer naar huis gegaan!”

Een sfeer van thuiskomen, zo is de Wittenberg bedoeld. Een plek waar jonge mensen echt thuis mogen komen bij God.

Bekijk de aftermovie