Nieuw kringenmateriaal over de heilige Geest

New Wine

5 juli 2024 om 12:00
  • Profielafbeelding van New Wine
    Door:
    New Wine

New Wine presenteert op de New Wine Zomerconferentie 2024 (20 t/m 26 juli) een nieuw kringenmateriaalboekje over de heilige Geest. In tien hoofdstukken en bijeenkomsten kun je je verdiepen in en meer ervaring krijgen met de persoon en het werk van de heilige Geest. Het is het derde deel uit een serie kringenmateriaal van New Wine. 

Ds. Grant Crowe van de internationale All Saints Anglican Church in Amersfoort schreef de tekst. Vragen die hij onder andere behandelt: waarom is het beter dat Jezus wegging zodat de Geest zou worden uitgestort? Wie is de Geest ‘die Heer is en levend maakt’? Wat doet de Geest eigenlijk? Wat zijn geestelijke gaven als profetie en klanktaal?

Lees verder