Zending dienen wereldwijd

Stichting Hand

4 juli 2024 om 18:00
  • Profielafbeelding van Stichting Hand
    Door:
    Stichting Hand

Voor de sportliefhebber is er genoeg te beleven deze zomer. Voetbal, ietsen en de Olympische spelen waarin iedereen zijn best doet de hoogste prijs te halen. Paulus vergelijkt in de Bijbel het Christelijk leven ook met een sportwedstrijd waarbij hij ons aanspoort om doelgericht voor God te leven. Dit is iets wat in de zending en dus ook bij Stichting Hand centraal staat, je talenten gebruiken om je naaste te dienen en daarmee Gods doel met je leven te behalen.

Waar we maar kunnen proberen we dit ook uit te dragen in de kerk. Dat er bij Stichting Hand de mogelijkheid is om God te dienen met je handen. Dat hebben we in het voorjaar ook verteld op onze stand bij Opwekking en dit najaar krijgen we in minstens 4 kerken de kans om dat te komen vertellen. We zijn nog op zoek naar meer kerken om dat te mogen doen. We spreken mensen die echt op zoek zijn naar meer zingeving in hun dagelijks werk. Soms kan dat door het werk bij Stichting Hand te combineren met de bestaande baan, maar we zijn vooral ook aan het bidden voor mensen die bij Stichting Hand fulltime aan de slag kunnen.

Er zijn nu een aantal mensen die aan het nadenken zijn of God hun roept naar Stichting Hand. Waaronder zelfs een Nederlandse automonteur, die nu nog actief is in de zending in Afrika, maar naar Nederland terug wil komen. Bidt u, met ons mee dat God hem duidelijkheid zal geven of Stichting Hand voor hem, wel of niet de volgende stap mag zijn? We zijn heel erg blij met Bert die nu al een tijdje fulltime werkt als leidinggevende in de computerafdeling en André die na zijn pensionering 3 dagen bij ons is komen werken en allerhande elektronische projecten voor zijn rekening neemt. Karin en Gerrit hebben heel lang bij ons gewerkt, maar nadat Karin een tijdje geleden stopte vanwege haar gezondheid, heeft Gerrit nu ook aangegeven vanaf september niet meer de lange reis vanuit België te maken en te stoppen bij ons als automonteur. We zijn erg dankbaar voor hun jarenlange dienstbaarheid bij Stichting Hand. We zullen ze missen. Wilt u a.u.b. ook meebidden voor de mensen in ons team die kampen met ziekte. Het gaat dan met name om Gerben, onze timmerman, die revalideert na een herseninfarct, Bram zijn nier-waarden die kritische waarden hebben bereikt, Aart die een nek-hernia heeft waarvoor hij geopereerd wordt en Lee & Michelle, die het Amerikaanse kantoor runnen, die respectievelijk met neurologische problemen en reuma kampen. We zijn dankbaar dat Paul gecombineerd met 2 uur fysio in de week weer bijna full time aan het werk kan zijn bij Stichting Hand en regelmatig nog vooruitgang ziet in zijn gezondheid. 

Lees verder