Ds. K.M. Teeuw nieuwe voorzitter HGJB

3 juli 2024 om 10:00
  • Profielafbeelding van HGJB
    Door:
    HGJB

De Algemene Ledenvergadering van de HGJB (Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond) heeft dominee K.M. (Rien) Teeuw uit Ridderkerk benoemd tot voorzitter van de vereniging HGJB. Ds. Teeuw zal daarmee ds. Jongeneel opvolgen die vanaf juni 2023 als interim-voorzitter heeft waargenomen.

Dominee Teeuw zet zich graag in voor de HGJB. Hij zegt: ‘De HGJB is voor mij een levendige en enthousiaste vereniging die ernaar verlangt de ‘loffelijke daden van de HEERE’ (Ps. 78:4) door te geven aan de jonge generatie vandaag. Mooi om daaraan mijn steentje bij te dragen!’

De HGJB is een landelijke vereniging, die voornamelijk actief is in het jeugdwerk binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De missie van de HGJB is om jongeren van de gemeente bij Christus te brengen, opdat ze Hem leren kennen, vertrouwen en navolgen.

Lees verder