Streaming ochtend- en avonddiensten NWZC24

New Wine

28 juni 2024 om 10:00
  • Profielafbeelding van New Wine
    Door:
    New Wine

Tijdens de NWZC24 worden de ochtend- en avonddiensten weer gestreamd. Via de website zomerconferentie.new-wine.nl kun je de diensten meebeleven. Heb je de dienst gemist? Geen ramp, terugkijken kan ook. Via de pagina 'terugkijken' kun je ook de dagjournaals vinden. 

Heb je al het mooie en complete programma gezien van de NWZC24? Online kun je alvast je eigen programma samenstellen via dit blokkenschema

Vooraf regelen?

Voor sommige workshops is het nodig om je vooraf aan te melden. Dus zie je iets wat je niet wilt missen? Zorg dan dat je op tijd jezelf aanmeldt tijdens de conferentie bij het Servicepunt.
10 procent van de beschikbare plekken wordt vrijgehouden voor daggasten. Dus ook voor de daggasten geldt: kom op tijd.
(vanaf 9.00 uur starten de programma's al!)

Wat je ook voor de conferentie kunt regelen, is je Tearfund-mok reserveren. Dan kun je zonder zorgen overal een koffietje drinken zonder een bekertje weg te hoeven gooien.

Dorpsplein

Op het conferentieterrein is ook een centrale plek voor ontspanning, voor eten en drinken, maar ook voor infotainment. 
 
Veel standhouders zijn ook dit jaar weer aanwezig met mooie experiences. 
 
Zo kun je een koffieworkshop volgen (wel graag van te voren aanmelden), is er een modeshow, staat er een podcastbus van de EO, OM heeft een paviljoen en op het Zomerpodium werken heel wat organisaties mee aan een divers programma. Nieuwe partner NBG stimuleert je om je Bijbel te pakken op nieuwe plekken en dat levert mooie gesprekstof op over hoe je in je gezin en eigen leven het geloof vorm kunt geven.

Ook is op het Dorpsplein het verzamelpunt te vinden voor het buitenprogramma.
Wil je mee op expeditie in de natuur van het landgoed en zo onder de indruk raken van Gods mooie schepping? Kijk dan of je jezelf vooraf moet aanmelden. Dat voorkomt teleurstellingen.