!MPACT: OM lanceert een nieuw programma voor jong en oud

Operatie Mobilisatie

28 juni 2024 om 15:00
  • Profielafbeelding van Operatie Mobilisatie
    Door:
    Operatie Mobilisatie

Operatie Mobilisatie lanceert een nieuw en uniek programma voor jong en oud. Denk jij eraan om een sabbatical of tussenjaar te nemen? Wil je tijd apart zetten voor jezelf? Goed nieuws: !MPACT gaat in september van start en jij kunt daar bij zijn!

> Voor alle leeftijden vanaf 18 jaar
> 3 maanden of 6 maanden in het buitenland
> Meewerken als onderdeel van een team
> Meer ontdekken over God, jezelf en de ander
> 10 dagen voorbereiding en 4 dagen afronding in Nederland
> Tijdens dit hele avontuur lopen we met je mee
> Startmomenten: september en januari

Daar sta je met je koffers.
Klaar om in te checken voor misschien wel jouw belangrijkste vlucht ooit.

Over drie uur vlieg je naar jouw bestemming: een project in het wereldwijde zendingsveld. Daar zitten ze echt op jouw hulp en inbreng te wachten. Des te beter dat je goed voorbereid vertrekt, om direct impact te kunnen maken.

Terwijl je aanschuift in de rij bij de incheckbalie, loop je in je hoofd nog eens door wat je de afgelopen tijd allemaal hebt geleerd. Over andere culturen. Over de missie van OM, waaraan jij mag meewerken. Nu al heb je zoveel over jezelf én over God geleerd. De !MPACT-trainingsdagen voelden als één groot avontuur. Dat belooft wat voor de komende maanden.

Je bent aan de beurt. Je merkt, terwijl je je paspoort overhandigt; in je hoofd bén je al in het buitenland. Of je klaar bent voor deze chance of a lifetime? Helemaal!

Met !MPACT kun jij je tijd in het buitenland optimaal benutten, doordat je voor vertrek 10 dagen wordt voorbereid. Tijdens de !MPACT-training leer je hoe het is om te leven en te werken in andere culturen en in Gods missie. Door deze voorverkenning vind je in het buitenland heel snel je weg en wordt jouw aanwezigheid pas écht waardevol.

Je reist naar een project in een van de meer dan 140 landen waar OM actief is. Bij je aanmelding bespreken we met jou of je binnen of buiten Europa wilt reizen. Wij gaan op zoek naar de plek waar jij met jouw talenten het meest kunt toevoegen aan de missie: bouwen aan een levende gemeenschap van Jezus-volgers binnen het bereik van iedereen.

!MPACT schrijft voor je tijd in het buitenland geen vastomlijnd programma voor. Per buitenlands project kijken we wat er op dat moment nodig is. Hierdoor brengt !MPACT jou op plekken waar je via andere OM-opties niet komt, omdat in de andere opties de vaste programma’s alleen op specifieke plekken worden aangeboden. Iedere !MPACT-reis is dus uniek!

Lees verder