Een dienst voor alle generaties in jouw kerk?

Xpeditie 3.6.0.

12 juni 2024 om 16:00
  • Profielafbeelding van Xpeditie 3.6.0.
    Door:
    Xpeditie 3.6.0.

Geloven doe je niet alleen en daarom gunnen wij ieder gezin een kerk met alle generaties. In die kerk gaat het om verbinding met elkaar waardoor iedereen groeit in een leven met God en Jezus. Dat is best een uitdaging. Xpeditie 3.6.0. helpt daar graag bij en daarom kun je ons uitnodigen voor een dienst met alle generaties. Is jullie kerk bezig met Samen Jong, wij geven jullie graag een extra zetje.

Twee mensen uit ons team nemen de gemeente tijdens de interactieve dienst mee op reis, een Xpeditie met bijzondere ontdekkingen. Samen stemmen we vooraf de inhoud af, zodat jullie vaste onderdelen een plek krijgen in de dienst. We hebben een liedlijst voor jullie band.

Lees hier de reactie van een kerk waar we waren:
 

"Als onderdeel van ons halfjaarthema 'Gemeente voor alle generaties' hebben wij met Xpeditie 3.6.0 een waardevolle, interactieve dienst beleefd. Het doel was om zowel met elkaar als met God te verbinden. Door de verschillende onderdelen, waarbij veel interactie was tussen jong en oud, bekenden en onbekenden, kijken wij terug op een leerzame ochtend met ruimte voor plezier en onderlinge gesprekken.
 
Door de opzet van de dienst, het duidelijke draaiboek en de gesprekken vooraf met Hilde en Annasjouk, er geen enkel moment van stress was om de dienst te regelen. God was erbij vanaf het eerste contact tot de uitvoering van het programma!"