New Wine stelt voor het eerst kampeerstop in

New Wine

7 juni 2024 om 20:00
  • Profielafbeelding van New Wine
    Door:
    New Wine

Voor het eerst in de geschiedenis van New Wine Nederland is er een kampeerstop voor deelnemers van de New Wine Zomerconferentie. De aanmeldingen gingen dit jaar zo snel, dat de tweeduizend beschikbare kampeerplekken op Landgoed Velder in Liempde nu al zijn volgeboekt. Het is nog wel mogelijk voor medewerkers om zich aan te melden en te kamperen op het terrein. Ook zijn er nog steeds dagkaarten te koop en tickets voor deelname zonder kamperen. De conferentie is van 20 tot en met 26 juli.

“Het is bijzonder dat we dit meemaken”, zegt directeur Bart Visser, “Wij zien hierin zo’n groot verlangen van mensen om God en elkaar te ontmoeten, om een week lang samen God te aanbidden en de tijd te nemen voor geloofsverdieping. Dat raakt ten diepste aan wat wij als beweging willen. Dat er zoveel enthousiasme is voor het programma, belooft trouwens ook heel wat voor de conferentie zelf.”

Vorig jaar al stijging

Vorig jaar steeg het aantal aanmeldingen al. “Maar toen hadden we nog niet alle velden nodig. Dit jaar hebben we in de vergunningaanvraag wel bewust rekening gehouden met een maximaal gebruik van de kampeerplekken. Maar dat we nu zes weken voor de Zomerconferentie al een kampeerstop hebben voor deelnemers, hadden we niet verwacht.”

Lees verder