VOORbeeld verkiezing

Tree of Life

3 juni 2024 om 10:00
  • Profielafbeelding van Tree of Life
    Door:
    Tree of Life

Wij doen mee aan de VOORbeeld verkiezing en jouw hulp is onmisbaar om een impact te maken!

Wij als Tree of Life hebben een project ingediend bij de verkiezing van voor.nl. Deze organisatie gaat 5 projecten selecteren die een aanzienlijk bedrag ontvangen om hun organisatie verder op te bouwen. Om in deze selectie te komen moeten we zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Denk aan zo’n 7000 stemmen!

Het was nog nooit zo makkelijk om binnen 10 seconden een impact te maken in het leven van een arme boer 😉 Stem hier en geef 10 punten aan Tree of Life!

En dat is pas de eerste stap. Hoe zou het zijn als jij 10 mensen uit je omgeving aanmoedigt om voor Tree of Life te stemmen? We zijn afhankelijk van onze achterban om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen om daarmee impact te kunnen maken in het leven van de arme boeren in Malawi.

Als Tree of Life wint dan kan het project in Malawi opschalen en in korte tijd nog meer mensen bereiken met landbouwtraining, opleiding en toekomstperspectief.

Lees verder