Jeugdleidersprogramma EO-Jongerendag 2024

Protestantse Kerk in Nederland, HGJB, Youth for Christ, Alpha, EO Beam

29 mei 2024 om 14:30
  • Profielafbeelding van HGJB
    Door:
    HGJB
  • Profielafbeelding van Youth for Christ
    Door:
    Youth for Christ

Op 1 juni vindt de 48ste editie van de EO-jongerendag plaats. Het thema is ‘Goed nieuws!’. In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdekken bezoekers van de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z’n kop kan zetten. 

Extra goed nieuws: als jeugdleider hoor je er helemaal bij! Natuurlijk wil je de EO-Jongerendag samen met je tieners beleven, maar je bent ook van harte welkom in de speciale jeugdwerkerslounge. Tussen 14.00 en 19.00 uur kun je hier terecht voor een kop koffie, gebed, gesprek en inspiratie.

Workshop

Ook kun je van 15.15 uur tot 16.15 uur meedoen met het speciale jeugdleidersprogramma: Een praktische workshop die je tools in handen geeft om in gesprek te gaan met jouw tieners en hun dromen. Op die manier helpen we samen jongeren verder op weg na afloop van de EO-Jongerendag! Bij je aanmelding kun je aangeven of je bij de workshop aanwezig wilt zijn.

Let op! Om deel te nemen aan het jeugdleidersprogramma is een kaartje voor de EO Jongerendag verplicht.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. De workshop is vol. Je kunt wel spontaan binnenlopen bij het jeugdleidersprogramma.

Lees verder