Doe mee aan de Nationale Kerkenenquête

Tearfund

23 mei 2024 om 16:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Heb jij een gave kerk? Of vind je het er een beetje saai? En voelt de kerk als familie? Tearfund onderzoekt met De Nationale Kerkenenquête hoe Nederlandse kerkgangers hun kerk ervaren. Doe mee en maak kans op een huiskamerconcert van Trinity.

Meer dan 2,5 miljoen mensen gaan in Nederland regelmatig naar de kerk. Zij geloven niet alleen in Jezus, maar ook in het samen beleven van geloof. De kerk is niet een gebouw, maar een groep mensen met een gemeenschappelijke missie. Het zijn mensen die trots zijn op die eigen gemeente, die op eigen kracht initiatieven ontplooit. Die kracht zien wij ook bij de kerken in de landen waar wij werken. Want Tearfund ondersteunt kerken wereldwijd om armoede in hun eigen buurt aan te pakken. De kerk die geroepen is om op te staan tegen sociaal onrecht. 

Ben jij blij met jouw kerk? Voel je je er thuis? Of juist helemaal niet? Tearfund onderzoekt met De Nationale Kerkenenquête hoe Nederlandse kerkgangers hun kerk ervaren. Doe mee en maak kans op een huiskamerconcert van Trinity.

Lees verder