We zoeken Wittenberg-trainees!

De Wittenberg

21 mei 2024 om 15:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Goed nieuws! De Wittenberg zoekt trainees. Jonge mensen (18-25 jaar) die hun tijd zinvol willen besteden en minimaal zes maanden lang 32 uur per week beschikbaar zijn. “Jongeren die praktisch ingesteld zijn en ons willen helpen met het dagelijkse werk. Maar die ook willen groeien. In geloof, samenwerken, het vinden van je draai” zegt Arianne van Ekris, vrijwilligersco:ordinator op de Wittenberg. Kost en inwoning is gratis, reiskosten voor de weekenden naar huis worden vergoed. Ook mag je een vak naar keuze volgen bij het tussenjaar Inside-Out.

Twijfel je nog? Aron ging je voor en was vorig jaar Wittenberg-trainee. Hij woonde jarenlang in Afrika en wilde graag ‘inburgeren’ bij de leefgemeenschap, zijn leven in Nederland vorm gaan geven. “Ik vond het fijn dat er in de leefgemeenschap altijd wel mensen om je heen zijn, met wie je kan praten. Daarnaast heb ik mijn kook-skills doorontwikkeld. Ik stond al volop in de keuken, maar altijd iets lekkers proberen te maken voor zo’n grote groep mensen was een nieuwe uitdaging"

Neem contact op