Youth for Christ lanceert Dromen & Doelen Planner

Youth for Christ

6 mei 2024 om 15:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Youth for Christ lanceert in aanloop naar Pinksterconferentie Opwekking de Dromen & Doelen Planner, een boekje dat je helpt je dromen en doelen te realiseren. Het boekje is verkrijgbaar bij de stand van Youth for Christ op Opwekking, van 17 tot en met 20 mei 2024 in Biddinghuizen.

‘Wat is jouw droom?’ is de subtitel van het boekje. Bijna iedereen heeft plannen voor de toekomst en stelt zichzelf doelen, maar het lukt niet altijd om die te realiseren. De Dromen & Doelen Planner van Youth for Christ helpt je stap voor stap om concrete woorden te geven aan je doelen en voortdurend te reflecteren op je acties en vorderingen, zodat het je lukt om je plannen uit te voeren.

Het boekje is erop gericht om dichterbij jezelf te komen, zoals God dichterbij ons komt. De jongerenorganisatie gelooft dat je jezelf mag ontwikkelen en stimuleren om je dromen en doelen waar te maken, zodat je recht doet aan hoe God jou heeft bedoeld. Daarom is er niet alleen ruimte voor het bijhouden van je concrete stappen en gedachten, maar ook voor het noteren van dank- en gebedspunten. Ook kun je maandelijks een vitaliteitscheck invullen, die je helpt overzicht te krijgen over hoe je je voelt en waar je staat in je dromen en plannen.

De Dromen & Doelen Planner is te gebruiken door jong en oud, maar is uitermate geschikt voor jongeren door de mooie vormgeving. Dat maakt het aantrekkelijk om de planner cadeau te doen aan een jongere. Wie een gift van €5,- of meer doet, mag het boekje tijdens Pinksterconferentie Opwekking ophalen bij de stand van Youth for Christ

Lees verder