Bingokaart helpt anders te kijken naar vakantiebestemming

Zie de wereld-bingo helpt kijken naar waarde én nood tijdens vakantie in binnen- en buitenland

21 juli 2023 om 08:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Deze zomer reikt MissieNederland 16 challenges aan voor tijdens een vakantie in binnen- of buitenland. Mensen kunnen de Zie de wereld-bingokaart gratis downloaden. De acties op de kaart haken aan bij het jaarthema van MissieNederland: 'Zie de wereld'. Onder deze titel roept de alliantie, die dit jaar haar 50 jarig-jubileum viert, de kerk op om opnieuw zicht te krijgen op haar rol in Gods wereldwijde missie. 

Mock-up Zie de wereld-bingoChallenges

De bingokaart bestaat uit 16 challenges, passend bij thema's als: prachtige natuur, lokale markten, sport en spel en cultuur. De opdrachten richten de blik op de waarde, het verlangen en de nood van (mensen op) de vakantiebestemming. De ene opdracht is een simpel spelletje ('Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'), de andere vraagt om wat meer lef ('Geef een jongere een compliment en vraag eventueel of je hem/haar mag zegenen'). Diverse challenges helpen bij het openen van de Bijbel en het 'kijken met de ogen van Jezus'. 

Download

De bingokaart is te downloaden in pdf-vorm en jpeg, zodat vakantiegangers 'm kunnen printen óf op hun smartphone/tablet kunnen afstrepen. Aanvragen kan gratis via onderstaande knop:

Gratis aanvragen

Meer nieuws van MissieNederland

World Servants lanceert nieuw projectseizoen met nieuwe directeur

In 2025 bouwen met World Servants 850 jongeren aan verandering in ontwikkelingslanden én in Nederland. Samen met …
Lees verder

Bijbelvertaalwerk groeide nog nooit zo snel

Met Pinksteren hoorden velen in Jeruzalem het Evangelie in hun eigen taal. Duizenden kwamen tot geloof en de eerste kerk…
Lees verder

‘Van de ene generatie op de andere’

Wat was de invloed van vijftig jaar aanwezigheid van Jeugd met een Opdracht (JmeO) in Nederland op kerk en zending in on…
Lees verder