Online bijeenkomst rondom Week van gebed in coronatijd

3 november 2020 om 15:52
  • Profielafbeelding van Week van gebed voor eenheid
    Door:
    Week van gebed voor eenheid

Het is vrijwel zeker dat de coronamaatregelen ook tijdens de Week van gebed voor eenheid in januari 2021 nog veel beperkingen met zich meebrengen. Wat heeft dit voor invloed op de organisatie van de jaarlijkse gebedsweek? Hoe kun je hier als werkgroep mee omgaan? Hierover organiseren MissieNederland en de Raad van Kerken, in samenwerking met 24-7 Prayer NL, een online bijeenkomst op 19 november.

Tijdens de online bijeenkomst op donderdagavond 19 november brengen we werkgroepen online bij elkaar om ideeën te delen. Tijdens een plenaire sessie vertellen Tanya Drop  en Edwin Hamelink van 24-7 Prayer over de oplossing die de 24-7 gebedsweek biedt en de mogelijkheden voor online gebed. Christien Crouwel en Geert van Dartel delen vanuit de Raad van Kerken enkele tips voor de oecumenische viering. 

De online bijeenkomst vindt plaats via het programma Zoom. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via de website om de Zoom-link te ontvangen.

Aanmelden

Meer nieuws van MissieNederland

Symposium ‘Kerk en ik: Match made in heaven?!’

Samen nadenken over de toekomst van de kerk. Dat gebeurt tijdens het symposium ‘Kerk en ik: Match made in heaven?!…
Lees verder

Programma Nationaal Gebed voor vrede en verbinding bekend

Komende zaterdag, 15 januari, organiseren de EO, de Protestantse Kerk, MissieNederland, Raad van Kerken, Samen Kerk in N…
Lees verder

Zaterdag 15 januari: nationaal gebed voor vrede en verbinding

Aan de vooravond van de Week van gebed voor eenheid vindt op zaterdag 15 januari een Nationaal Gebed plaats. De initiati…
Lees verder