Toerustingsdag voor thuisfrontteams geannuleerd

7 februari 2020 om 11:36
  • Profielafbeelding van redactie
    Door: redactie

De toerustingsdag voor thuisfrontteams op zaterdag 7 maart 2020, kan helaas niet doorgaan. Het aantal aanmeldingen is daarvoor tot nu toe te laag. 

Bijna ieder jaar organiseert MissieNederland, in samenwerking met de diverse zendingsorganisaties uit haar netwerk, de toerustingsdag voor thuisfrontteams. Onderwerpen zijn onder andere gebed, fondsenwerving en communicatie, maar ook de basics rondom het opzetten van een thuisfrontteam. Stuk voor stuk thema's die voortdurend relevant blijven voor teams die missionair werkers in het buitenland ondersteunen. Jiska Chin-A-Teh, relatiemanager Kerk & Global missions: "Dat de toerustingsdag van maart wordt afgelast, betekent natuurlijk niet dat we deze thema's geen aandacht willen blijven geven. Wel gaan we kijken welke vorm daar het beste bij past."

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Kerk & Global missions? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrief rondom dit onderwerp.