Toerustingsdag voor thuisfrontteams geannuleerd

7 februari 2020 om 11:36
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

De toerustingsdag voor thuisfrontteams op zaterdag 7 maart 2020, kan helaas niet doorgaan. Het aantal aanmeldingen is daarvoor tot nu toe te laag. 

Bijna ieder jaar organiseert MissieNederland, in samenwerking met de diverse zendingsorganisaties uit haar netwerk, de toerustingsdag voor thuisfrontteams. Onderwerpen zijn onder andere gebed, fondsenwerving en communicatie, maar ook de basics rondom het opzetten van een thuisfrontteam. Stuk voor stuk thema's die voortdurend relevant blijven voor teams die missionair werkers in het buitenland ondersteunen. Jiska Chin-A-Teh, relatiemanager Kerk & Global missions: "Dat de toerustingsdag van maart wordt afgelast, betekent natuurlijk niet dat we deze thema's geen aandacht willen blijven geven. Wel gaan we kijken welke vorm daar het beste bij past."

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Kerk & Global missions? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrief rondom dit onderwerp.

Meer nieuws van MissieNederland

Bidden voor moslims op bedevaart (hadj) naar Mekka

Eens per jaar komen moslims van over de hele wereld samen in Mekka, Saudi-Arabië, voor een vijfdaagse pelgrimstocht…
Lees verder

Zendingskinderen ontmoeten elkaar tijdens TCK-weekend

TCK Nederland, een werkgroep van MissieNederland, organiseert van vrijdagavond 4 oktober tot en met zondag 6 oktober een…
Lees verder

Reflecteren op EMCC 2024 - Bruggen bouwen

Hoe vat ik EMCC 2024 samen? Als statistieken? Bijna 200 deelnemers uit 22 landen, 1 spreker voor de overdenkingen, 1 ple…
Lees verder