Nieuwe relatiemanager Kerk & Global missions

Jiska is onze nieuwe relatiemanager

10 januari 2020 om 17:36
  • Profielafbeelding van redactie
    Door: redactie

Jiska Chin-A-Teh - Schuurmans is onze nieuwe relatiemanager Kerk & Global missions. We zijn verheugd haar aan je voor te stellen. Vanaf 1 februari is ze bij ons aan de slag. Ze stelt zich graag aan je voor.

Maak kennis met Jiska

Ik heet Jiska, ben 36 jaar en woon in Moordrecht, samen met mijn man Curly en onze inmiddels 8-jarige zoon Jayden. In 1989 ben ik op 6-jarige leeftijd met mijn gezin verhuisd naar Suriname, als dochter van zendelingen Marco en Marjolein Schuurmans, waar ik vervolgens elf jaar gewoond heb tot onze terugkeer in 2000.

Na mijn terugkeer heb ik ervaren hoe het is om als Third Culture Kid terug te keren uit het zendingsveld en opnieuw te moeten aarden in een omgeving waarvan iedereen zei dat het m’n thuis was, maar wat voor mij inmiddels niet meer zo voelde. Met de nodige ups & downs is het me uiteindelijk gelukt om te aarden in Nederland.

Na mijn hbo-studie Facility Management heb ik inmiddels meerdere leuke en uitdagende functies mogen bekleden in het Nederlandse bedrijfsleven. Er bleef toch altijd wel iets aan mij knagen dat ik meer voldoening uit mijn werk en leven wil halen en me graag actief wil inzetten voor Gods koninkrijk. Sinds de oprichting in 2013 ben ik actief binnen het zendings- en evangelisatieteam binnen onze kerk in Gouda. Samen hebben we er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat het thema ‘Zending’ binnen onze kerk opnieuw op de kaart is gezet en onze zendelingen een actieve achterban en thuisgemeente hebben. Daarnaast ben ik lid van de thuisfrontteams van twee zendingsechtparen (werkzaam in Brazilië en Suriname). Ik heb een passie voor zending, een echt zendingshart. Oftewel: global missions is gewoon onderdeel van mijn DNA.

Jiska-Chin-A-Teh-nieuwe-relatiemanager.png

Ik geloof in de zendingsopdracht zoals die beschreven staat in de Bijbel en wil me graag inzetten voor het in beweging krijgen van de kerk voor de uitvoering van deze opdracht. Je kan dit niet in je eentje dus ik doe dit graag samen met anderen die dezelfde passie delen of zie het als uitdaging om anderen enthousiast te maken voor deze opdracht.
Ik ben klaar voor deze mooie nieuwe uitdaging en kijk er enorm naar uit om van mijn passie mijn werk te mogen maken!

Hartelijke groeten,
Jiska Chin-A-Teh

Verwelkom Jiska

Geef Jiska een warm welkom bij MissieNederland en laat een bericht achter om haar te verwelkomen/bemoedigen. Je kunt je bericht insturen via dit formulier.

Meer nieuws van MissieNederland

Micha Zondag 2022: Voel jij je thuis in een schuldig systeem?

Micha Nederland nodigt kerken en christenen uit om op zondag 16 oktober 2022 na te denken over het systeem waarin we lev…
Lees verder

Seminars terugkijken van de Pinksterconferentie 2022

Samen met stichting Opwekking en diverse partners uit ons netwerk, organiseerde Missienederland tijdens de Pinksterconfe…
Lees verder

MissieNederland-seminars tijdens de Pinksterconferentie van Opwekking

Samen met stichting Opwekking en diverse partners uit ons netwerk, organiseert Missienederland tijdens de Pinksterconfer…
Lees verder