Nieuwe relatiemanager Kerk & Global missions

Jiska is onze nieuwe relatiemanager

10 januari 2020 om 17:36
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Jiska Chin-A-Teh - Schuurmans is onze nieuwe relatiemanager Kerk & Global missions. We zijn verheugd haar aan je voor te stellen. Vanaf 1 februari is ze bij ons aan de slag. Ze stelt zich graag aan je voor.

Maak kennis met Jiska

Ik heet Jiska, ben 36 jaar en woon in Moordrecht, samen met mijn man Curly en onze inmiddels 8-jarige zoon Jayden. In 1989 ben ik op 6-jarige leeftijd met mijn gezin verhuisd naar Suriname, als dochter van zendelingen Marco en Marjolein Schuurmans, waar ik vervolgens elf jaar gewoond heb tot onze terugkeer in 2000.

Na mijn terugkeer heb ik ervaren hoe het is om als Third Culture Kid terug te keren uit het zendingsveld en opnieuw te moeten aarden in een omgeving waarvan iedereen zei dat het m’n thuis was, maar wat voor mij inmiddels niet meer zo voelde. Met de nodige ups & downs is het me uiteindelijk gelukt om te aarden in Nederland.

Na mijn hbo-studie Facility Management heb ik inmiddels meerdere leuke en uitdagende functies mogen bekleden in het Nederlandse bedrijfsleven. Er bleef toch altijd wel iets aan mij knagen dat ik meer voldoening uit mijn werk en leven wil halen en me graag actief wil inzetten voor Gods koninkrijk. Sinds de oprichting in 2013 ben ik actief binnen het zendings- en evangelisatieteam binnen onze kerk in Gouda. Samen hebben we er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat het thema ‘Zending’ binnen onze kerk opnieuw op de kaart is gezet en onze zendelingen een actieve achterban en thuisgemeente hebben. Daarnaast ben ik lid van de thuisfrontteams van twee zendingsechtparen (werkzaam in Brazilië en Suriname). Ik heb een passie voor zending, een echt zendingshart. Oftewel: global missions is gewoon onderdeel van mijn DNA.

Jiska-Chin-A-Teh-nieuwe-relatiemanager.png

Ik geloof in de zendingsopdracht zoals die beschreven staat in de Bijbel en wil me graag inzetten voor het in beweging krijgen van de kerk voor de uitvoering van deze opdracht. Je kan dit niet in je eentje dus ik doe dit graag samen met anderen die dezelfde passie delen of zie het als uitdaging om anderen enthousiast te maken voor deze opdracht.
Ik ben klaar voor deze mooie nieuwe uitdaging en kijk er enorm naar uit om van mijn passie mijn werk te mogen maken!

Hartelijke groeten,
Jiska Chin-A-Teh

Verwelkom Jiska

Geef Jiska een warm welkom bij MissieNederland en laat een bericht achter om haar te verwelkomen/bemoedigen. Je kunt je bericht insturen via dit formulier.

Meer nieuws van MissieNederland

World Servants lanceert nieuw projectseizoen met nieuwe directeur

In 2025 bouwen met World Servants 850 jongeren aan verandering in ontwikkelingslanden én in Nederland. Samen met …
Lees verder

Bijbelvertaalwerk groeide nog nooit zo snel

Met Pinksteren hoorden velen in Jeruzalem het Evangelie in hun eigen taal. Duizenden kwamen tot geloof en de eerste kerk…
Lees verder

‘Van de ene generatie op de andere’

Wat was de invloed van vijftig jaar aanwezigheid van Jeugd met een Opdracht (JmeO) in Nederland op kerk en zending in on…
Lees verder