We hebben een nieuwe website!

Hoe wil jij de kerk bewegen?

2 december 2019 om 09:00
  • Profielafbeelding van Jan Willem Janse
    Door:
    Jan Willem Janse

Per vandaag, 2 december 2019, heeft MissieNederland een nieuwe website. Een website die je helpt om jouw gemeente in beweging te zetten voor het uitleven van de missie in wijk en wereld. Een website die jouw organisatie uitdaagt en faciliteert om daaraan mee te werken.

Beweeg de kerk

MissieNederland beweegt de kerk om samen de missie van Jezus uit te leven in wijk en wereld. Maar hoe doe je dat? De kerk bewegen. Op het overzicht 'Beweeg de kerk' kunnen gemeenten ontdekken wat ons netwerk allemaal te bieden heeft. Je vindt er onze projecten, activiteiten van deelnemers, kennisbankartikelen en overzichten met aanbod uit het netwerk. Dit gedeelte van de website wordt voortdurend aangevuld, zodat we (lokale) kerken steeds beter kunnen helpen bij het uitleven van de missie.

Overzicht met deelnemers

Het is nu nog leuker om te ontdekken wie er officieel als deelnemer meedoet in het netwerk van MissieNederland. Bekijk hier het prachtige overzicht.

Nieuwe-website-MissieNederland.png

Binnenkort beschikbaar

Nog in ontwikkeling is de online community voor deelnemers van het netwerk. Deze is bijna klaar voor gebruik. Het liefst voegen we binnenkort ook handige filtermogelijkheden toe aan het deelnemersoverzicht, naast de bestaande filters. Ben je deelnemer en heb je zelf nog ideeën? Geef het dan door: janwillem@missienederland.nl

Jouw account

Had je een account op onze oude website en heb je daarop in het afgelopen jaar minimaal een keer ingelogd? Dan krijg je een mailtje om je vernieuwde account te activeren. Daarmee kun je je profiel inzien, aanpassen en aanmelden voor activiteiten.