Nieuwjaarsevent 2020 in het teken van bidden en luisteren

30 november 2019 om 17:02
  • Profielafbeelding van Jan Wolsheimer
    Door: Jan Wolsheimer

Het nieuwjaarsevent van MissieNederland is in 2020 de start van een reeks gebedsbijeenkomsten om te luisteren en bidden voor eenheid, wijk en wereld. De jaarlijkse start met het netwerk van MissieNederland valt dit jaar midden in de Week van Gebed voor de eenheid.

"We kunnen soms zo druk bezig zijn met de kerk en missionaire activiteiten, dat we vergeten naar God te luisteren. Daarom is het goed om af en toe eens samen stil te worden," vertelt Jan Wolsheimer, directeur bij MissieNederland. "We sluiten ons even af van de buitenwereld en richten ons op wat God tot ons zegt."

Het nieuwjaarsevent is de jaarlijkse bijeenkomst waarop de deelnemers van MissieNederland elkaar ontmoeten. Deze gebedseditie is echter ook voor niet-deelnemers toegankelijk. Voor de deelnemers is er wel een voorprogramma waarbij zij een update krijgen over de strategie en ontwikkelingen van MissieNederland. Ook kunnen zij dan kennis maken met de nieuwe voorzitter Setkin Sies.

Het nieuwjaarsevent wordt gehouden op donderdag 23 januari 2020. Meer informatie over de bijeenkomst is te vinden op missienederland.nl/nieuwjaarsevent

Meer informatie en aanmelden