Vacature relatiemanager Kerk & Global missions

Wil jij de kerk bewegen voor de wereldwijde missie?

18 november 2019 om 17:29
  • Profielafbeelding van Jan Wolsheimer
    Door:
    Jan Wolsheimer
Wil jij de kerk bewegen voor de wereldwijde missie? En houd je ervan om dat samen te doen met honderden andere enthousiaste professionals? Dan is relatiemanager Kerk & Global missions bij MissieNederland voor jou wellicht je volgende functie. 

In verband met het vertrek van onze collega Annemieke van den Berg, zoeken wij een nieuwe relatiemanager voor het cluster Kerk & Global missions. De vacature lees je hier.

Bekijk de vacature

Afscheid Annemieke van den Berg

Vanaf januari gaat Annemieke aan de slag als relatiemanager Stichtingen en vermogensfondsen bij Light for the World Nederland. Deze christelijke ontwikkelingsorganisatie zet zich in voor gelijke kansen voor mensen met een handicap in Afrikaanse en Aziatische landen. Annemieke licht haar keuze hiervoor toe: "Mijn hart klopt nog steeds voor Afrika. In deze nieuwe functie kan ik mijn kennis van Afrika inzetten en kan ik ruimte geven aan mijn affiniteit met mensen in de marge. Daar zie ik naar uit."

Jan Wolsheimer: "We willen Annemieke heel hartelijk bedanken voor de jaren dat ze het netwerk van MissieNederland diende met haar betrokkenheid en kunde. We genoten van haar als collega, gaan haar missen, maar wensen haar heel veel zegen en plezier in haar nieuwe baan toe."

Meer nieuws van MissieNederland

World Servants lanceert nieuw projectseizoen met nieuwe directeur

In 2025 bouwen met World Servants 850 jongeren aan verandering in ontwikkelingslanden én in Nederland. Samen met …
Lees verder

Bijbelvertaalwerk groeide nog nooit zo snel

Met Pinksteren hoorden velen in Jeruzalem het Evangelie in hun eigen taal. Duizenden kwamen tot geloof en de eerste kerk…
Lees verder

‘Van de ene generatie op de andere’

Wat was de invloed van vijftig jaar aanwezigheid van Jeugd met een Opdracht (JmeO) in Nederland op kerk en zending in on…
Lees verder