Setkin Sies nieuwe voorzitter MissieNederland

31 oktober 2019 om 18:42
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Het bestuur van MissieNederland heeft per 1 januari 2020 een nieuwe voorzitter: Setkin Sies. Setkin Sies volgt Jaap van de Poll op, die na afloop van zijn termijn afscheid neemt.

Setkin Sies is niet geboren in Rotterdam, maar wel een opgetogen Rotterdammert. Samen met Alice is hij gelukkig getrouwd met en hebben ze drie dochters gekregen. Met een hart voor het zichtbaar en tastbaar maken van het koninkrijk van God is Setkin momenteel werkzaam als locatiemanager bij De Hoop in Rotterdam en als kerkelijk werker bij de Kerk van de Nazarener in Rotterdam. Vanuit de passie voor Jezus wil hij ook dienstbaar zijn aan de missie van MissieNederland en kerken en organisaties ondersteunen in het uitdelen van het koninkrijk in Gods wereld. Als voorzitter ziet hij zijn rol als verbindend, aanjagend en controlerend.