EA-EZA verandert in MissieNederland

21 mei 2015 om 09:09
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Na de fusie in 2013 tussen de Evangelische Alliantie en de Evangelische Zendings Alliantie vervolgen wij onze weg met nieuw enthousiasme en een duidelijke richting. Daar past een nieuwe naam bij.

MissieNederland – Beweegt de Kerk

Meer en meer voelen we de urgentie om samen te bouwen aan een Kerk die voluit missionair is. Wij verlangen naar een Kerk die zichtbaar is in wijk en wereld en willen daar ook in en vanuit Nederland ons ‘steentje’ aan bij dragen. Gedreven door die missionaire droom verbinden we christenen, organisaties en kerken in Nederland om een beweging van ‘levende stenen’ te vormen met meer impact dan ooit! En dat maken we graag zichtbaar met een nieuwe naam en bijpassende huisstijl.

De ‘dominostenen’ die de letter M van Missie vormen, staan voor beweging. Los hebben de stenen nauwelijks of geen functie, maar zodra je een verzameling stenen in beweging zet gebeurt er iets en krijg je zicht op het grotere geheel. Wij geven de Kerk graag een 'zetje'.