A Non-Anxious Presence - Mark Sayers

Moody Publishers, 208 pagina’s

vrijdag 2 december 2022
  • Profielafbeelding van Jan Wolsheimer
    Door:
    Jan Wolsheimer

How a Changing and Complex World will Create a Remnant of Renewed Christian Leaders

A Non-Anxious Presence

Pandemie. Culturele verandering. Politieke polarisatie. Technologische ontwrichting. Het zijn onzekere, angstige tijden. De Autralische voorganger Mark Sayers doet in zijn boek A Non-Anxious Presence: How a Changing and Complex World will Create a Remnant of Renewed Christian Leaders een uitstekende poging om de tijden te duiden, maar vooral om kerkleiders te motiveren om hun houding te veranderen. Hij schrijft: 'We voelen de kloof tussen de visie op de kerk die we in de Bijbel tegenkomen en de realiteit. Dit geeft aanleiding tot een diep verlangen dat Gods kerk verfrist, bekrachtigd en vernieuwd wordt.'

Hij roept leiders op zich niet door angst heen te worstelen, dit resulteert alleen maar in burn-out en hypocrisie. Een leider rust niet in eigen kracht. Juist het tegenovergestelde. Niet-angstige leiders rusten in Christus kracht en aanwezigheid. 

Dit boek is niet makkelijk leesbaar maar beslist een aanrader.

Meer boeken en recensies

alle recensies

Leef geen leugens - John Mark Comer

Herken en weersta de drie vijanden die je vrede ondermijnen…
Lees verder

Inclusief leiderschap - Henk Jan Kamsteeg & Ugur Özcan

Veranker diversiteit in je organisatie…
Lees verder

Onzichtbare vrouwen - Caroline Criado Perez

Licht op dubieuze data in een voor mannen ontworpen wereld…
Lees verder

Ontdek ook het boek Samen Jong

Wat als je volledig zou kunnen beamen dat de christelijke geloofsgemeenschap dé plek is waar jonge mensen het geloof en het leven ontdekken, onderzoeken en beoefenen? Wat als je vol overtuiging kunt zeggen dat zij in jouw geloofsgemeenschap samen met alle generaties delen in de zegen die Jezus Christus aan zijn kerk gaf? Samen Jong gelooft dat de kerk deze potentie heeft. In samenwerking met KokBoekencentrum presenteert MissieNederland het boek Samen Jong: Kernwaarden voor een kerk met alle generaties.

Meer informatie
Teaser - Samen Jong (mock-up)