Spoken word door: Chris van de Kamp, Living Image

Kerk, ik vind je mooi!

De kerk is het lichaam van Jezus. Daarom geloven wij dat de kerk alles in zich heeft om leven te brengen; in onze wijken en in de wereld. Toch lukt het ons niet altijd om de kerk zo te zien of te laten zien. MissieNederland gelooft dat we samen - met de hulp van Gods Geest - een verandering teweeg kunnen brengen. Zodat de kerk weer gaat stralen en steeds meer mensen in verbinding brengt met Jezus zelf.

Vanuit Jezus' missie willen we de kerk in beweging brengen voor wijk en wereld

Jan Wolsheimer moedigt je aan: sluit je aan bij de beweging!

  

Gebed: Help mij, Jezus, om te zien wat U ziet

Het lichaam van Christus is prachtig. De kerk ontving alles om leven te brengen in onze wijken en in de wereld. Maar toch lukt het ons niet altijd om dit te zien, door teleurstelling of pijn. Download de poster met een gebed hierover: print deze uit en hang 'm op, zodat je het regelmatig kunt bidden. Help mij, Jezus, om met liefde te kijken en te zeggen: Kerk, ik vind je mooi!

Download de gratis poster
Poster Kerk ik vind je mooi.png

Vraag een gratis proefnummer aan van ideaz

ideaz zet jou en jouw gemeente in beweging voor het uitleven van de missie van Jezus in wijk én wereld. In een lekker praktisch magazine voorziet het netwerk van MissieNederland je drie keer per jaar van tips en inspiratie op een actueel missionair onderwerp. Dit alles uiteraard voorzien van een prettig leesbare onderbouwing. Vraag nu gratis een proefnummer aan, digitaal of per post.

Aanvragen
ideaz 29 - meer dan sekse.png