Spoken word door: Chris van de Kamp, Living Image

Kerk, ik vind je mooi!

De kerk is het lichaam van Jezus. Daarom geloven wij dat de kerk alles in zich heeft om leven te brengen; in onze wijken en in de wereld. Toch lukt het ons niet altijd om de kerk zo te zien of te laten zien. MissieNederland gelooft dat we samen - met de hulp van Gods Geest - een verandering teweeg kunnen brengen. Zodat de kerk weer gaat stralen en steeds meer mensen in verbinding brengt met Jezus zelf.

MissieNederland gelooft in de kerk, omdat de wereld een kerk nodig heeft die leven brengt

Jan Wolsheimer moedigt je aan: sluit je aan bij de beweging!

  

Gebed: Help mij, Jezus, om te zien wat U ziet

Het lichaam van Christus is prachtig. De kerk ontving alles om leven te brengen in onze wijken en in de wereld. Maar toch lukt het ons niet altijd om dit te zien, door teleurstelling of pijn. Download de poster met een gebed hierover: print deze uit en hang 'm op, zodat je het regelmatig kunt bidden. Help mij, Jezus, om met liefde te kijken en te zeggen: Kerk, ik vind je mooi!

Download de gratis poster
Poster Kerk ik vind je mooi.png

Vier actuele thema's voor de kerk

De minst bereikte volken

De kerk heeft een boodschap die voor ieder mens van levensbelang is. Maar hoe horen mensen dit als zij in een gebied leven waar nog niemand van Jezus heeft gehoord?
Ontdek dit thema

Samen Jong

De kerk is een plek waar mensen het geloof en het leven ontdekken, onderzoeken en beoefenen. Maar wat als jonge mensen de aansluiting niet meer zo goed weten te vinden?
Ontdek dit thema

Moslims wereldwijd liefhebben en dienen

Hoe kan de Nederlandse kerk groeien in het liefhebben en dienen van moslims wereldwijd? Hoe kan zij hen helpen bij het leren kennen van de liefde van Jezus Christus?
Ontdek dit thema

Samen opvoeden

Dankzij de geloofsgemeenschap hoeven ouders er niet alleen voor te staan. Hoe kan de kerk een partner zijn van ouders in de opvoeding van kinderen?
Lees verder
MissieNederland: Geloof in de kerk

Ondersteun MissieNederland met een (structurele) gift

Word nu persoonlijk deelnemer vanaf € 5,- per maand en ontvang Samen Jong cadeau