Samen verder met Samen Jong

Wil je de Samen Jong-kernwaarden versterken in jouw geloofsgemeenschap? In de (online) community van Samen Jong kom je in contact met mensen, kerken en organisaties die hetzelfde verlangen hebben als jij. Ontvang tips, inspiratie en bemoediging om stap voor stap te werken aan een cultuur waarin de principes van Samen Jong zijn terug te vinden.

Wat houdt de Samen Jong-community in?

  • Afbeelding-Samen-Jong-community

    In de online community op onze website kun je vragen (én antwoorden) plaatsen rond het toepassen van de kernwaarden van Samen Jong in jouw geloofsgemeenschap. Zo helpen we elkaar verder en krijgt het netwerk Samen Jong input om hun aanbod beter te laten aansluiten bij de behoefte van jou en jouw geloofsgemeenschap.

  • Wanneer je hier prijs op stelt, krijg je ook toegang tot een whatsappgroep (pilot). Daarin blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Hoe krijg je toegang?

Er zijn drie manieren waarop je toegang kunt krijgen tot de Samen Jong-community.

Ben je nog geen deelnemer? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je! Als je nu persoonlijk deelnemer wordt vanaf € 5,- per maand ontvang je een exemplaar van het boek Samen Jong cadeau. Voor jezelf óf om weg te geven.*

Ik wil deelnemer worden

*Naast het boek ontvang je ook drie keer per jaar ons magazine ideaz. De eerstvolgende gaat over prioriteit geven aan jonge generaties.

Schrijf je nu alvast in voor de community (en whatsappgroep)
en krijg een seintje wanneer we volledig live zijn

Geef bij voorkeur je voor- én achternaam
Hierop ontvang je een bevestiging
Mocht de community groter, dan overwegen we om regiogroepen te starten