ideaz - praktisch magazine

Drie keer per jaar brengt IDEAZ, het praktijkblad van MissieNederland, inspiratie rondom thema's die raken aan de missionaire kerk. Samen komen we in beweging. Het blad behandelt praktische thema’s als: Hoe bouw je aan een cultuur van uitnodiging? Hoe werkt zending vandaag? En: hoe kunnen we als kerk het recht voor ogen houden? Daarvoor maken we gebruik van de rijkdom aan ervaring die er is binnen het netwerk van MissieNederland.

IDEAZ is een praktisch blad met inspirerende voorbeelden uit de praktijk, studies en achtergrondartikelen. Je kunt er direct mee aan de slag in jouw gemeente of organisatie. 

Abonnementen 

IDEAZ is verkrijgbaar als een los abonnement, een gezamenlijk abonnement of in combinatie met (persoonlijk) deelnemerschap van MissieNederland. Er verschijnen drie nummers per jaar.

Los abonnement

Tarief binnen Nederland: € 19,90 per jaar.
Tarief buiten Nederland: € 23,90 per jaar.

Vraag hier je persoonlijk abonnement aan (los)

Gezamenlijk abonnement

Lees IDEAZ gezamenlijk met je werkgroep of leidersteam. Wanneer je IDEAZ samenleest met minimaal drie personen, ontvang je een korting van maar liefst € 9,90 per persoon. 

De voorwaarde is dat één persoon of organisatie het abonnement afsluit voor meerdere personen. Neem voor deze abonnementsvorm contact op met janwillem@missienederland.nl Vemeld daarbij de volledige adresgegevens van de ontvangers en de betalende partij (inclusief e-mailadres). 

Tarief binnen Nederland: € 10,00 per persoon per jaar.

Persoonlijk deelnemerschap MissieNederland

Ontvang IDEAZ gratis in combinatie met je deelnemerschap. Klik hier voor meer informatie.

Abonneer je op IDEAZ

Ontvang drie keer per jaar voorbeelden en tips om in beweging te komen voor de missie van Jezus

Abonneren