10 jun.

zaterdag 10 juni 2023

Begin: 13.30 uur Einde: 15.30 uur Thema: Met je gezin de zending in! Organisatie: Diverse organisaties Locatie: Online via Zoom Kosten: €10,- per gezin Toelichting:

Met een gezin op missie gaan is een stap die vertrouwen én voorbereiding vraagt. Daarom organiseren Interserve, InToMission, MAF, MissieNederland, OMF, Passagebegeleiding en WEC ook dit jaar opnieuw gezamenlijk het event Ready Set Go op zaterdag 10 juni 2023. Het initiële idee was om elkaar live te ontmoeten in Putten maar vanwege het beperkte aantal gezinnen wat er fysiek bij kon zijn, hebben we ervoor gekozen om de ontmoeting online te doen. Mocht je als gezin in voorbereiding zijn op uitzending en zaterdag 10 juni van 13.30-15.30u online via Zoom erbij kunnen zijn, dan ben je van harte welkom! 

Deze online ‘Ready Set Go ontmoeting’ is bedoeld voor gezinnen in voorbereiding op vertrek naar het buitenland. Het is een ontmoeting voor de ouders en zal vooral in het teken staan van het elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Meerdere ervaringsdeskundigen zullen hun verhaal delen en daarnaast is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Kom, geef je op en geniet van de connecties die je zult maken met andere gezinnen die ook in voorbereiding zijn om op weg te gaan. Je zult ervaren dat je veel herkenning zult vinden bij elkaar.

Door deel te nemen aan deze ontmoeting kunnen gezinnen zich nog beter voorbereiden op de unieke uitdagingen die er op hun pad komen wanneer zij vertrekken naar het buitenland.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@family2mission.nl. Je ontvangt vervolgens meer informatie over de betaling en de Zoom-link voor de ontmoeting.

Heb je al specifieke vragen die je graag wil stellen aan de ervaringsdeskundigen? Stuur die dan vooraf naar info@family2mission.nl zodat we ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids