12 jun.

maandag 12 juni 2023 tot maandag 12 juni 2023

Begin: 19.30 uur Einde: 21.30 uur Thema: "Doe recht aan weerlozen en wezen, kom op voor verdrukten en zwakken", Ps. 82:3 Organisatie: Stichting Christ’s Hope Locatie: Woerden Kosten: Gratis E-mailadres: info@christshope.nl Toelichting:

Wat betekent recht doen vanuit Bijbels perspectief? En wat heeft dat te maken met kinderen in nood? De ontwikkelingsorganisatie Christ’s Hope heeft, in samenwerking met predikant en schrijver Oscar Lohuis, kringmateriaal ontwikkeld om met deze – en meer - vragen aan de slag te gaan.

Tijdens de open kringavond gebruiken we de video om samen in gesprek te gaan over ‘recht doen’. Wil jij je verdiepen in het Bijbelse thema “recht doen”? Of ben je op zoek naar inspiratie voor de invulling van jouw kringavond? Kom ook langs!


Oscar Lohuis: “Christ’s Hope zet zich in voor aidswezen in Afrika, vanuit de overtuiging dat deze kinderen waardevol zijn in Gods ogen. Ik hoop mensen aan de hand van de Bijbel te kunnen inspireren en ook uit te dagen. Wij mogen vanuit onze rijkdom delen en ook doen wat God van ons vraagt.”

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ