30 jun.

vrijdag 30 juni 2023 tot zondag 2 juli 2023

Thema: Ondernemers - Over avontuur, hard werken en wat echt belangrijk is Organisatie: De Wittenberg Locatie: Krakelingweg 10, 3707 HV ZEIST E-mailadres: info@dewittenberg.nl Toelichting:

Als ondernemer weet je waarschijnlijk wat hard werken is. Handen uit de mouwen en aanpakken. Iets opbouwen, verbeteren, mooier maken. Maar soms keert het zich ook wat tegen je. Als het lastig is om op tijd te stoppen, of als het je denken teveel gaat beheersen. En hoe ga je om met de rol van geld in het bedrijf? Wat zijn je diepste drijfveren, en hoe vind je daarin inspiratie?

Dit weekend denken we samen na over dit soort vragen. Ontmoet collega’s met goede verhalen en mooie ideeën. Wordt enthousiast van- en met elkaar, en kijk ook samen in de louterende spiegel van Gods Woord en van goede woorden van door de eeuwen heen.

Soms moet je even afstand nemen. Even ‘je bijl slijpen’ voordat je weer aan het werk gaat. Weer even de goede focus pakken. En dit is daarvoor je kans.

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar en ben je ondernemer? Dan is dit weekend wat voor jou. Van harte welkom op de Wittenberg! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, het bruisende leven van de grootste christelijke jongerenleefgemeenschap van Nederland te proeven, en weer nieuwe inspiratie te vinden.

 • 16 apr.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg
 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids