2 jun.

vrijdag 2 juni 2023 tot zondag 4 juni 2023

Thema: Natuurfotografie, over fotograferen, verwondering en God Organisatie: De Wittenberg Locatie: De Wittenberg, Krakelingweg 10 3707 HV Zeist E-mailadres: info@dewittenberg.nl Toelichting:

Ben je wel eens ’s morgens vroeg in de natuur geweest? Voordat de zon opkwam gewacht op het licht? De vogels wakker horen worden? Je verwonderd over wat om je heen te zien was? Dat gaan we samen doen. Mooie momenten meemaken in de natuur. Met onze camera erbij.

Je krijgt een basiscursus fotografie van een professionele fotograaf. Je gaat volop aan de slag met je camera. En.. je gaat stilstaan bij hoe bijzonder het eigenlijk is. De wereld om ons heen. En hoe goed en waardevol het is om soms stil te staan en te kijken. Te ontvangen en je te verwonderen. Stil te worden voor God, in Zijn wereld.

Dit weekend is een combinatie van praktisch bezig zijn met fotograferen, en daarbij ook verdieping zoeken en vinden in de Bijbel, en goede woorden van geloof. Het is een moment om tot rust te komen en op te laden, en je nieuwe vaardigheden eigen te maken.

Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Hou je van fotograferen en heb je een spiegelreflexcamera? Dan is dit weekend wat voor jou. Van harte welkom op de Wittenberg! Om te vieren, te bidden in de getijdegebeden, de stilte en de natuur op te zoeken, het bruisende leven van de grootste christelijke jongerenleefgemeenschap van Nederland te proeven, en weer nieuwe inspiratie te vinden.

 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn