5 mei

vrijdag 5 mei 2023 tot zondag 7 mei 2023

Thema: Leiderschap Organisatie: De Wittenberg Locatie: Krakelingweg 10 3707 HV ZEIST E-mailadres: info@dewittenberg.nl Toelichting:

Een weekend over leiderschap: samen met andere gelijkgestemden tijd hebben voor vertraging, voor gesprek en verdieping, voor het hervinden van geestelijke bronnen, gebed en lef. 

Deze dagen bieden jou een moment om op de Wittenberg te komen, om opnieuw samen goede teksten lezen, te rusten, de getijden te volgen, een film te kijken. De tijden zijn hectisch genoeg en leiderschap is een klus. Het zal je goed doen: samen met anderen praten en bidden, je laten bevragen, nieuwe taal opdoen, een weekend uit de hectiek op de heerlijke plek die de Wittenberg is. 

Er is sterke behoefte aan mensen van nu die polarisatie kunnen overstijgen, die weten wat hen staat te doen, die ook weten waar ze voor op moeten komen en waarom. En dat op allerlei niveaus: in bedrijven, bij de overheid, op scholen, in buurten, maar ook in je familie. Laten we het daar samen over hebben, en weer nieuwe inspiratie vinden.

 • 18 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 19 apr.

  TeenStreet Small Group Leader Training

  TeenStreet
 • 20 apr.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 22 apr.

  TOP-Avond

  Youth For Christ