22 mrt.

woensdag 22 maart 2023 tot donderdag 20 april 2023

Thema: Met vreugde bidden voor moslims tijdens de ramadan Organisatie: Frontiers Locatie: Overal E-mailadres: info@frontiers.nl Toelichting:

In de 30 dagen Gebedsgids lees je dagelijks een verhaal dat een volk uit de moslimwereld dichterbij brengt, met specifieke gebedspunten voor dat volk.

Dit jaar richten we ons op hoop en vreugde. We bidden voor de noden van moslimvolken, maar vertellen ook over goede dingen die gebeuren in de moslimgemeenschappen. In de vorm van getuigenissen van nieuwe gelovigen en kerkplanters. Gemeenschappen die samenwerken en families die investeren in hun toekomst. Je ontmoet individuen die moed en vriendelijkheid laten zien en groepen die zich erop hebben gericht om anderen te zegenen. We dank de Heer voor wat hij heeft heeft gedaan en vragen Hem om meer van Zijn goedheid te laten zien in de moslimwereld.

De gids is beschikbaar als boekje of pdf-bestand. 

Ook versturen we verkorte gebedspunten via WhatsApp. En kan je meedoen met onze wekelijkse online gebedssamenkomsten tijdens 30 Dagen Gebed. Aanmelden kan via onze website www.frontiers.nl/30dagen

Een nieuwe mogelijkheid dit jaar is om de gids als leesplan op YouVersion te volgen. Vanaf maart 2023 beschikbaar.

We brengen de moslimvolken voor Gods troon en zien vol verwachting uit naar wat onze Vader gaat doen! 

Bid je mee?

 • 25 apr.

  HGJB-predikantenlunch: in gesprek over jongeren en de eredienst

  HGJB
 • 28 apr.

  YNGbelieve Bibleschool week

  YNGbelieve
 • 29 apr.

  Open week Community Development

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 30 apr.

  Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

  Interserve