24 apr.

maandag 24 april 2023

Begin: 9.30 Einde: 16.30 Organisatie: Geloofwaardig Spreken en Theologische Universiteit Kampen/Utrecht Locatie: Utrecht Kosten: 999 E-mailadres: paulien@geloofwaardigspreken.nl Toelichting:

Wat levert een training op?

Meer kennis

Je bekijkt het onderwerp vanuit onder meer de geschiedenis, de Bijbelse theologie, exegese, homiletiek, de positie van jezelf, je hoorders en je gemeente. Op dag 4 komen alle facetten samen.

Meer begrip

Je leert jezelf én je gemeente(leden) te positioneren te midden van de diverse golven van charismatische vernieuwing die in de recente kerkgeschiedenis zijn aan te wijzen. Daardoor leer je zowel je eigen overtuigingen, verlangens en worstelingen, als die van je gemeente beter te plaatsen, evenals de gevoeligheden die hier een rol spelen.

Je gaat intensief met een zelfgekozen tekst(gedeelte) aan de slag, bereid een preek voor en krijgt op alle fasen en aspecten van de voorbereiding en het houden van de preek professionele feedback.

Meer impact

Je krijgt op meerdere momenten feedback. Je leert bovendien hoe je loskomt van je papier zonder de structuur en inhoud kwijt te raken en hoe je je boodschap dicht bij je hoorder brengt.

Meer verlangen

We gaan samen op ontdekkingstocht. We hopen en verwachten dat dat verlangen opwekt naar meer van de Geest.

 • 14 jun.

  Bijbel & AI Hackathon

  EO en NBG
 • 15 jun.

  DAYCamp

  Camps4kids
 • 15 jun.

  Huis van Gebed Gebedsdag

  Rafaël Nederland
 • 17 jun.

  Open avond Inside-out

  De Wittenberg