29 dec.

donderdag 29 december 2022 tot donderdag 29 december 2022

Begin: 9.30 Einde: 21.00 Thema: Outreach Organisatie: TeenStreet Locatie: Nijkerk Kosten: € 17,50 E-mailadres: TeenStreet.NL@om.org Toelichting:

Jezus volgen, zonder schaamte! Dat is soms spannend, maar daar willen we je graag bij helpen. Hoe vertel je van Jezus aan je vrienden op school? Of geef je Zijn liefde door aan de ander? Tijdens de IN MISSION dag ga je met iedereen op een supertoffe outreach en ontdek je hoe dit er voor jou uit kan zien! Kom jij ook? 

Stad in Nederland

Vanuit de trainingslocatie gaan we samen op outreach. Uiteraard gaan er ook coaches mee! We merken steeds weer hoe blij mensen worden dat je jouw geloof met hen deelt: ze ontmoeten Jezus in jou! 

PROGRAMMA

Naast de outreach wordt er heerlijk voor je gekookt! De lunch én het avondeten.

Training

We gaan met elkaar de diepte in en krijgen onderwijs van een specialist! Hij of zij leert je hoe het is om de liefde en woorden van Jezus te delen. We doen dit op een leuke creatieve manier. Voordat je op outreach gaat ben je er helemaal klaar voor gestoomd.

Ssshh time

Net zoals je gewend bent op Summercamp en Spring Break, nemen we ook nu een moment om letterlijk even stil te worden. Tijd tussen jou en God, om Zijn stem te leren verstaan! Misschien wil hij wel spreken over de mensen die je gaat ontmoeten.

Outreach

Wat we precies gaan doen in het centrum van Nijkerk is nog even een verrassing. Maar verwacht het onverwachte en een grote verrassingsact! We geloven dat God iets voor jou klaar heeft liggen. We beleven een super toffe dag, vol muziek, dans, creativiteit en heel veel gezelligheid.

Throneroom

We houden ervan om God te aanbidden met muziek. Samen met de TeenStreet-band gaan we vieren wat Hij deze dag voor moois heeft gedaan door jou heen en deel je getuigenissen met elkaar.

 • 24 jun.

  Bestudeer Openbaring

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 29 jun.

  Zomerfestival

  De Wittenberg
 • 1 jul.

  Summerschool Een preek die staat als een huis

  Geloofwaardig Spreken
 • 3 jul.

  Christ's Hope Kringavond 'Zoek het Recht'

  Christ's Hope Nederland