7 okt.

vrijdag 7 oktober 2022 tot vrijdag 7 oktober 2022

Begin: 13:30 uur Einde: 17:30 uur Thema: 25 Jaar Arab Vision Organisatie: Arab Vision Locatie: Amersfoort Kosten: geen E-mailadres: inge@arabvision.nl Toelichting:

Arab Vision bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren we op 7 oktober a.s.!

Arab Vision’s slogan is Media for Change. Met onze videoproducties, verspreid via social media platforms en satelliet TV hebben we honderdduizenden  mensen in en buiten de Arabische wereld geraakt met de vele aspecten van het goede nieuws van Jezus Christus. Van honderden mensen weten we dat ze Jezus zijn gaan volgen omdat zij het ons expliciet lieten weten. Vele anderen maakten dankbaar gebruik van een luisterend oor, raad en advies, Bijbeluitleg en de mogelijkheid in gesprek te gaan met ons team van nazorgers.

Tientallen partnerships met bevriende organisaties en kerken hebben ons werk mogelijk gemaakt; ook daarvoor zijn wij zeer dankbaar.

Wij nodigen je van harte uit om elkaar te ontmoeten rond dit 25-jarig jubileum. Collega's en gasten/sprekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika vertellen over de specifieke situatie van de (groeiende) Kerk en van christenen in hun land in workshoprondes. 

Voor meer informatie en opgave, stuur een email naar inge@arabvision.nl.

 • 21 mei

  Children at Risk: Human Trafficking

  Jeugd met een Opdracht Heidebeek
 • 24 mei

  Wittenberg-Weekend

  De Wittenberg
 • 24 mei

  JWO-module: Vieren: Spreken, vertellen en presenteren

  Evangelisch College
 • 24 mei

  Vrij Zijn Avondconferentie

  Vrij Zijn